CORETAN TERBARU NADH

Teka teki teka tekuk siapa menang aku ketuk

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Pou kesayangan bersama yayik
*Yayik nama manja bagi najis

Okey seperti aku janjikan aku kena buat entry puji-pujian kepada mereka yang mampu meneka jumlah sebenar yayik Pou dalam gambar. Teka teki ini telah aku buat dalam Group Masih Cinta. Akhirnya jumpa sorang alien mampu menjawab dengan betul. Mungkin sebab alien itu pakai spec. Aku nampak kegeniusan beliau. Beliau sorang je berjaya teka. Orang itu ialah Miko Kopipasta. Lama tak online, tiba-tiba muncul dengan kepekaan mengira yayik. Tahniah Miko!
Aku curi gambar Miko kat g+
Kalau korang nak tahu Miko ni handsome. Kawan aku cakap bukan aku. Tapi dia low profile, kalau tengok gambar dia tak banyak pun ada. Selain itu beliau sangat suka copy paste. Hasil dapatan amat memberangsangkan sebab hasil copy paste dia memang berbeza dan unik.

Sampai aku tertanya-tanya dari mana dia jumpa info pelik-pelik. Kalau korang tak percaya terjahlah blog dia. Tengok apa yang dia share. Miko ni pendiam orangnya, tapi bila dah selesa dengan seseorang baru dia berbual. Tak gitu Miko? Eh lagi satu Miko ni kawan yang baik dan sweet. Nak tahu kenapa sweet? Rahsia! 

*Geli gila aku puji ko Miko. Mohon yang lain jangan muntah hahaha~~~ Ini namanya janji ditepati... dah janji nak puji kan. Kenalah puji tapi benda betul. Tak main puji depan kutuk belakang ehh~~~

18 comments:

Cik Zaitul said...

First!!!

Cik Zaitul said...

Tahniah mikooo....


xila dot said...

aah...aah...aahhh... ><"

MK Syahir said...

frust!!

MK Syahir said...

Tahniah Mikooo.....

Tihara said...

congrats! :)

paripariputih said...

Cis... penat jer komen..yg 1st tu.. pas tu x leh nak publish :P.. aku ckp itu sbb aku lambat baca n3 ko ni.. klw tak dah sah2 aku jawab betul.. dulu dari si MIKO ekekeke kbai

the malay male said...

kira taik pun bolehbuat pertandingan... huhu

hana hadi said...

ooooo.. dia ni la empunya blog copypaste aka kopi pasta..

mmg sangat xsangka kopi pastu tu adalah copypaste

hehehe

deno said...

wahh... miko... dah mcm nama kucing deno pula.. hihi^^

Lynn Munir said...

Salam kenal Iffah :-)

Dik bee said...

aku pun frust....nyorok blakang MK SYAHIR...huhu

# tahniah miko

michelle De hunny said...

pou ipah comey dengan taik yg sanggaatt colourful.
hahaha..

untung la miko,mohon ko terpikat ngan miko.
kbai

kopi pasta said...

kahkahkah... aku taktau nak ekpress mcm mana. so aku gelak la. aku dh habaq dh takyah buat n3 memuji ni lgpon aku bukan jawab betul pun =.='

*letih aku nak berpura2 tersipu malu*

apapun TQ cik pipah...

azstory311 said...

tahi kah itu? ingat cream putar..

kiera'sakura said...

kalau akak dah gatal tangan nak buang yayik tue hahahaha

kay_are said...

aku no idea!! @.@ pou tu menatang ape lak? application terbaru?

Nong Andy said...

er..er..er.. dah lama aku tak lepaki kat masih cinta... tak perasan lak ada main teka-teka pou hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers