CORETAN TERBARU NADH

Segmen bloglist tambah follower Paripariputih

Klik banner kalau nak join

Dengan suka citanya aku update blog pakai hp je. Jangan tanya kenapa lama aku tak update entry. Aku rasa semangat tu pergi setelah dia pergi. Mohon salahkan dia.

By the way, aku harap korang dapat join segmen mak angkat aku ni. Dahlah comel macam Kak Ton. Rugi tak join. Beliau ada rahsia besar yang aku pun tak tahu apa. Mohon tanya sendiri kat Jemah.

Jemah oh jemah, kalau nak buat segmen agak-agaklah copypaste entry si Umar. Nampak sangat ko sedang bermain-main. LOL senget rupanya mak angkat yang tak mampu aku angkat. Eh!

Syarat segmen mudah je. Korang tengok sendiri kat PariPariPutih okey? kbai!
Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

paripariputih said...

Ah nampak sgt entri segmen ko ni tangkap muat ipah hahahah siot jer anyway thanks sbb join... erk bak kata IK ko type guna bibir ke hape?? ekekeke >..<

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

heheh gaya malas tulis je an

Eza Boom Boom :) said...

nak join jugak la.. :) wihiii..

Nur Zulaikha said...

lame kte tunggu entry akk..

Mizz Aiza said...

salam kenal.. dari segmen yang sama..
dah follow di sini, #2372.. jemput datang follow di blog saya pula..

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

diana said...

typo pulak tu..heheh

nida zin said...

nida singgah dri segmen :)

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

Kathy Rbain said...

follower 2373
jalan2 cari kawan
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

MawardiYunus said...

amboi amboi dia pom join jugak

Rozuan Ismail said...

bertimbunlah follower ko pas ni

Tulip Merah said...

selamat bersegment...done follow =)

rajin2 la singgah ye=)

http://merahsitulip.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

Nadiah Ashikin said...

wahhh.... kita pon join gak.. bw here.. re-follow me ok. tq :)

deno said...

selamat bersegmen ifa.....!:)

Nor Sharul Atikah Nor Azlan said...

dtg melawat n follow sini :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers