CORETAN TERBARU NADH

Selagi aku mampu

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
*Kesimpulannya, jangan buat saya hilang sabar. Sila ambil perhatian ye awak!

16 comments:

Tihara said...

Sabar tu manis sebenarnya..
insha Allah dipermudahkan urusan kita bila sabar samada berdepan dengan orang, dengan situasi atau kesusahan..wallahualam

Lino Ajibana said...

take noted! :)

Yuyu Ali said...

sabar ye awak :D

Eza Boom Boom :) said...

bersabar selagi mampu.. :)

Razil Tahir said...

Well that's what we call a warning..

:)

baby comel said...

saya harap 'awak' tu bukan sayalah ye.. sabar ye yang, mohon terus bersabar,

paripariputih said...

Mohon aku akan hilang bersama kasih sayam mu bukan dengan kasih sayam mu yg sudah hilang k bai >..<

Cik Zaitul said...

sabarla sayang..
sabar je :)

sabar ok..
heheheheh...


aku hrp ko bersabarlah jd kawan aku..kbai :)

hana hadi said...

xboleh sabar? tumbuk bear kat katil tu :P

Anonymous said...

=)

~reenapple~

Seneorita Baharin said...

sabar selagi mampu ye kak ipah syg.... :)

hana hadi said...

Hana buat Iffah marah ke..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

kalau dh hilang sabar, mahu terbalik dunia ni kan... :-p

deno said...

sabar....

kiera'sakura said...

baeklah awak.

*seret bantal

Nur Zulaikha said...

sabar adalah kunci kejayaan..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers