CORETAN TERBARU NADH

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Klik pada gambar dan akan muncul orang handsome ni kat skrin korang
LOL aku telah dipaksa oleh Mamat handsome, kacak lagi bergaya seperti dalam gambar untuk membuat entry sekaligus join segmen menabah beliau. Demimu adik Anuar Zain, aku turutkan. Umar aku join ni, jom karok sepapan dua lagu. Hafiz ke Anuar ke. Kira hadiahlah kan.

Sebab Umar cakap sayang kat Jemah, aku pun nak jugak rasa disayangi. Jadi aku join. Nampak tak permainan dia? LOL 

Okey berhenti merepek. Terjah blog jejaka ganteng dari Negeri Sembilan ni kalau nak tahu siapa dia, kacak sangat ke? Sampai ramai gadis-gadis buat segmen dia ni. Haha kbai =P

13 comments:

paripariputih said...

Lol menabah gak ko nak dapatkan kasih sayam si anuar zaing ni kan ... la la la la kbai >..<

Lelaki Ini said...

hahahahahaha
kau buat aku gelak gulin2 ok!

Yana Sakura said...

hahahaha..sabo je lha akk nie..sengal beteii..kihkih :p

Nao Mei said...

cik akak singgah

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

deno said...

deno da klik dan singgah^^

baby comel said...

nanti nak join jugak insyaAllah

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen ....
Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

ANNA MARIANA said...

good luck ^__^

kiera'sakura said...

xnak join xnak join :p

Iena Gie said...

Salam.. dari segmen sama..dah follow sini juga.. jemput follow kita pula ye (^__^)
http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

Che Siti Maryam said...

salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog yam..

http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

wantie said...

saya buat benda ni di blog anda

1) blogwalking
2) follow

Kalau dah Follow before this, saya akan
1) blgwalking

BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

M Hakim Faiz said...

late blog walking, done follow here

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini/http://www.mhakimfaiz.my/2013/04/segmen-bloglist-bulan-april-lelaki-ini.html

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers