CORETAN TERBARU NADH

Sepetang di konti EWANA.FM

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
ewana.fm~~~ more than just a radio...
Itulah tagline ewana.fm sebuah IP radio yang telah bertapak di Malaysia sejak tahun 1998. Walaupun tak sehebat era.fm, hot.fm tapi ewana.fm telah berjaya menambat hati pendengar di serata dunia dengan hanya perlu melayari www.ewana.fm. Untuk pengguna mobile, boleh guna apps tunein. Search je ewana.fm. For more info click here!
Meeting!
Memang sepetang kami bloggers memeriahkan suasana konti yang memang meriah dengan kehadiran Deejay-deejay yang meletup dan hot. Antaranya, Lia Omey juga seorang blogger, ada Puteri dan juga DJ Moko Sya. Segmen bersama blogger dibuat secara langsung. Tiada tapisan. Kalau salah cakap nasiblah. Haha
Cari mana aku?
Antara blogger yang sempat ditemuramah dalam konti pada 18 Jan 2014. Memang soalan mantap semuanya dan seharusnya panas. Sangat cuak sebab tak pernah-pernah kena interview secara spontan. Walaupun suara je kedengaran, cuak tu masih ada.

Soalan panas yang ditanya seperti, 
Adakah blogger tak buat kerja bila lepas hadiri events?
Boleh percaya ke blogger?
Kenapa orang anggap blogger sebagai tiada nilai?

Banyak lagi. Banyak sebenarnya dugaan untuk menjadi blogger. Bukan setakat buka blog. Taip dan pos. Banyak sangat. Ini baru jadi blogger picisan, belum yang popular lagi. Apapun pilihan kita di dalam dunia ini memang banyak risiko yang harus kita hadapi. Bukan senang nak jadi senang dan bukan susah nak jadi susah. Chill!
Kredit gambar:

8 comments:

Norain Yusoff said...

hai ahkak rockk.. saya suka lah dengar ahkak kat ewana.fm ari tuh.. nak saaiinnggg~ kekekekee :P

Sunah Sakura said...

fuiyooo..da makin mantopsss ipah apipah niii

Mas Zull said...

assalamualaikum iffah....semakin mantap skg ni...blogger glamer la...:)

Dik bee said...

aku nampak ko ipah... yayayayaya...

Angah said...

hai cik pipah...

Khai Artzfar said...

bestnya korang. tak dapat pergi hari tu T_T

BUNDA said...

Assalam...
Salam ziarah dari bunda...

penaberkala said...

harap dapat dengar lagi suara akak rock di corong radio..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers