CORETAN TERBARU NADH

GA Pertama 2014 PariPariPutih

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Klik klik klik
Blog paripariputih best sebab dia rangup dimakan begitu sahaja. Umpama tengok wayang tak payah nak beli popcorn, soft drink, hotdog dan jajan. Hah macam tulah rasa enaknya. Sekian!

Hadiah-hadiah: 
Kemeja T Ekslusif PPP untuk 3 pemenang utama
Top up RM10.00 x 5
Top up RM5.00 x 12

Tarikh Tamat Pada 7hb Februari 2014, jam 12.00 pm.

#Akhirnya, sempat join juga =='

5 comments:

Nuzime Si Pari Pari Putih said...

Ko buat entri ni sambil belari ke?? lol senget... niway thank you ti aku masukkan ko lam list peserta... ayu eh...

Ezy Loy said...

gud luck!

Cik Yaya said...

all the best..
dah masukkan awk dlm bloglist..
jangan lupa blog yaya ye www.misteriomuchacha.blogspot.com

Budu Bilis said...

Singgah BW dari GA yang sama :D

http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

shahida rahim said...

gud luck!btw follow sini dan dari GA yg sama http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers