CORETAN TERBARU NADH

PAPA BEN TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Santai Bersama BEN ASHAARI
KLIK SINI
Ps: Dia mesti tak nak join ni.

73 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

macam tau2 jaa saya x nak join. hahaha.

♥Putri ilyanie♥ said...

salam kenalan.. jom sggh blog putri.. ade brg baik punye putri share kan utk semua..

H.J said...

mana entry nak baca..tak best la macam ni..ahaha

Wannie Ariffin said...

saya pun dah join

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Suhaili Sarif said...

hehe..best gila blog ang ipah.hehe

nadiyahashim said...

jom join: http://nadiyahashim.blogspot.com/2011/08/saling-tukar-bloglist.html

CKB said...

http://ena-fuzz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-kita-best-tak.html

hye!

Aku DaN SeSuAtU said...

selalu juga jejalan di sini

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

haslinda said...

hai... linda dtg dr segmen mr ben... :)

jom tgk blog linda best tak???

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik LuLu SweeT said...

salam perkenalan dari cik Lulu

http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik Nisa said...

toink2 ke sini .

http://nisagadis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

el-janna said...

haha mesti la best!!

Izzul Amir said...

haha tak tulis pape pon ? alaaaa
;)

Mr.Baiz said...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

maszull said...

salam iffah...mama pun join segmen abg ben gak...:)

osHin said...

singgah ke blog best :)

cik violet said...

dr blog abg ben..salam kenal ;)


p/s : nak mintak tlg skit bole tak? huhu..http://farhah88.blogspot.com/2011/08/kawan-kawan-bloggernak-mintak-tolong.html

ked said...

best3!!

singgah tgok blog sy lak ek..
http://dearked.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik Purple Pinkypuff said...

singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya jugak..;] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Cik Meifaa' said...

saya singgah sini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

orul luna said...

http://sayesayangorul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html
=)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?eabfbbe7862a11396c105c470614f242

maszull said...

salam iffah...mama dtg sini...

http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

SITI NOORNADIYANA said...

hai hai. yana pon join jugak. XD

blog ni mmg best pon. :P

http://lurvemycadbury.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

maszull said...

salam iffah mama dtg dr segmen En.Ben

jom dtg blog mama yer...

Rahman Mohamed said...

~sesi melawat blog .. ~
sila la lawat saya ye

http://rahmanmohamed.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

adamainaa.com said...

Assalamualaikum

Singgah dari segmen abg ben

1st time dtg sini tak tau best ke tak. hahaha.


jom singgah blog saya

http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

ezumie esbarisma said...

salam singgah dr blog abg ben ^^)

salwaismail said...

hi! saya singgah dari segmen yang sama! :D

http://salwaismail.blogspot.com

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim said...

datang sini tengok kot2 ada yang best :)

Asyikin said...

salam singgah dr segmen abg ben ^_^

saya cello191 said...

dtg dr blog en ben..^^

QasehSuci said...

Qaseh singgah sini melawat kawan...

Luqeem™ said...

blog ni ofkos la best..hehe

jom singgah :)
BA:Blog best tak?

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

amirahrosli said...

erk? jenguk sini! ^^,

http://miraluvly.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

SoLy SoLicious said...

dtg singgah belog best :)


http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

mrs puex said...

salam ..

singgah dr segmen abg ben..

jgn lupe terjah blog sy plak n klo blom folo sudi2 la memfolo yek :

http://mrspuex.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

asri (asrirayrock) said...

singgah dari Blog BA

http://asrirayrock.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

::Miss Hearty:: said...

datang jengok belog yg best!! heeeee~

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

mrs puex said...

Salam..

singgah dr segmen bro ben..

jom jenguk belog sy best ke x??

http://mrspuex.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

eila said...

hai jejalan sini jom singgah blog sy...

Queen F said...

hai iffah :) jenguk dari blog abang ben :)

Sis-Lin said...

blog awak mmg best..saya suka..lg2 header tu...i likeeeeeeeee

Mohd Syahidi said...

salam...
singgah terjah menerjah from abg ben...

cx's said...

cx dtg sini tau! best blog ni cuz ade kwn boiboiboy. hehehe. Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

❤nur' amalina❤ said...

jln2..
http://armalchentaputera.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

Anis Athia said...

singgah sini...jom tengok blog anis best ke x?

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

lyin said...

lyin dtg sini... sudi2lah singgah..kalau suka follow lah blog lyin

http://shahrizlin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

SiBudakKurus said...

blog best!..happy blogging..jemput singgah blog & isikan poll http://kay-akam.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Dayanqphrofile said...

terjah belog comel ni..^_^,salam kenalan

http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ザイダツアズニ said...

datang dari segmen BA

hehehe

jom kelik sini
http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/

Amoi said...

singgah blog best dr segmen ben :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah sini dari segmen abg ben ..=)..

Mieya Atiera said...

mieya datang singgah sini

http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

udin said...

peeeeweeeeet.. assalamualaikum tuan umah.. hehehe.. blog ni tak payah komen la.. mmg dah femesss nih.. kan.. kan.. keep it up okay.. ;)

p/s: sedey tak sempat nak join.. ;(

http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

Syafiqa said...

Assalamualaikum, :D salam ramadhan, singgah dari segmen BA jugak. Btw blog nie ok :D tertarik dengan kat sebelah tu, yang tulis TOLONGLAH, bagus2. Header pun lawa. Blog nie memang best la :D

Mizfantagiro said...

salam..singgah sini..cute sgt blog ni..hehehe jom komen blog sy http://dismybelog.blogspot.com

hanyzham hadny said...

blog ni lagi best kalo letak blog saya dalam bvloglist awak...

aimie amalina said...

waaaa..
bnyk sungguh owang mai ke gula-gula pelangi ni..hihihi.
ye..dari dulu sy suke belog ini!

CikMiMiey said...

dtg singgah mengunjungi belog2 besh dari segmen BA nih :)

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nalisa Syahira said...

hye blog best . selamat berpuasa ye ,
http://nalisasyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...



http://zulfattah.blogspot.com/

Run Away said...

salam kenal....sy blogger baru...;d..dari segmen BA...;d

azlina_muhammad said...

salam...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

DoodleLicious said...

Hyeee...

Salam perkenalan, ^^

datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

kalo nak dudel free, singgah la ^__^

jehanfrhin said...

salam ziarah!! singgah ke blog yg best dr segmen abg ben~

http://jayhunt89.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ILA SYAMILA ♥♥ said...

jalan2 sini dari segmen encik ben. ;)
dah best sgt belog. xde kurang rasanya hihik.

ilagula.blogspot.com

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers