CORETAN TERBARU NADH

Disebalik apa yang kita nampak

Kita takkan pernah tahu... Kita takkan pernah sedar... Kita takkan dapat rasa duka dibalik senyuman... Kerana kita nampak apa yang kita mahu nampak dan kita buat-buat tak nampak apa yang kita enggan nampak...

9 comments:

Yan Ty said...

I just love that saying . Sesangat la betul.

Rapunzeel Cikilolo said...

kite perlu buat-buat tak nampak sebabnye kite tak mahu die lebih sedih kan?

diana said...

ye betul....

aku said...

lihat saja dari mata hati... kita akan tahu segalanya... tak semua yg tersurat. tu tidak ada makna yg tersirat... dari matanya pun dah dpt kita agak....

hana hadi said...

diam jelah.. huhu

paripariputih said...

yang aku nampak aku kena crop kat tepi tu sbb muka aku x lawo mas tu ekekekek ^_^ kbai

aamalinaazman said...

uihhhh
berpeluh2 opah bace ayat2 entri ni
hihihi

kay_are said...

senang cite nye.. orang boleh judge macam2 tapi kite lebih tau ape yang jadi sebenarnye kan?

kiera'sakura said...

:)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers