CORETAN TERBARU NADH

Dari Dapur Seri Iman 54

Ohoi aku kembali memasak sejak berkurun tak turun dapur. Bukan sengaja. Nampaknya skill tangan aku makin hebat. Lama tinggal pun jadi jugak masakannya. Kali ni aku masak Cupcake hujan pelangi.

Nama nak gempak. Gedik gila. Aku sejujurnya tak ingat resepi. Kalau ada aku kasilah eh. Sekarang nak tayang gambar je. Biasa resepinya basic je. Yang isi, perisa terpulang kat korang.

Disebabkan tak ada bahan. Aku guna je colourful chocolate rice. Ye ke namanya macam ni? Gasaklah hehe. Memang rupa buruk sebab aku tak berseni macam Pcm! Dengan tangan kiri je aku mampu buat kek macam ni. Korang ada bran?

Yang penting Ecah suka makan. Hehe

Ps: Dia suka tak makan?

Published with Blogger-droid v1.7.4

8 comments:

shiema sufian said...

sdapnyel teringin nak makan -.-'

mas saari said...

rajinnya dia!

Nong Andy said...

dlm keadaan tangan yg cedera pon bleh buat cup cake. salute la...(pernah try buat cup cake tapi tak menjadi.. smpai sekarang tak penah nak try lagi hehehe)

Sunah Sakura said...

waaaaaaaaaaaa..siap ada pinggan bertingkat macam pcm!!! hahaha

Mizfantagiro said...

urmmm..syedapnyer.. =)

fRaMe+LenSeS said...

bl nak wat kat Nadh ni?

budak penjara said...

nk ckp pndai masak lettew..ak xcaye..haha klu ko tul2 pndai masak..makan kt ak

aimie amalina said...

awwwww~
kalo ecah suke makn..opaaahhhh lagiiii suke mkn!
baguslah kak ngahh ni
dgn tgn kiri pon boleh lagi
gud2..

nnti tolong pos ke sabah ye =]

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers