CORETAN TERBARU NADH

BLACKSUIT PHOTOG memang terbaik dari ladang gandum!



ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Kami dah kahwin! Macam poyo jek. Macam bajet jek. BTW aku lupa nak umumkan nama suami aku. Inilah orangnya. Blogger jugak. Almaklumlah, kalau dah namanya jodoh. Takkan ke mana, pusing-pusing dia jugak akhirnya jadi Mr. Perfect 10 aku. *pitam sesaat. Dialah Mr Tarmizi aka MIZI SEMPOI :p *sempoi sangatlah tu haha.

Itulah hakikatnya yang penulis blog ni memang poyo pun. Sajalah nak update setelah sebulan lebihpun jadi bini orang. Tak ada apa yang berbeza melainkan aku ada orang baru, keluarga baru, rumah baru dan hobi baru. Ehemmmm. Apa hobi tu? Rahsia! Haha :-)

Oh ya, tujuannya nak tunjukkan gambar kahwin. Mana-mana yang nak kahwin tapi masih belum ada tukang mengambil gambar poyo acah-acah sweet korang tu bolehlah layari FB :BLACKSUITPHOTOG. Memang ohsem! Tak payah pening pasal harga dan jauh ke apa. Memang diorang sendiri akan datang. Cas prop ke minyak ke apa ke memang tak ada. Siap diorang belanja kitorang sewa basikal fefeeling korea gitu. Kau hado?

Cakap banyak pun tak guna. Nah gambar sweet owner blog yang tak pernah korang skodeng selama ni. K chow! HAHA *Lari sebelum ada yang muntah pelangi :p
Auch tunjuk cincin tunangpun bolehhhh...
Kan aku dah kata. Korea baq hang!
Ps: Ada orang suruh update, updatelah daripada berhabuk kan. *sapu sawang kejap. kbai!


3 comments:

Sunah Sakura said...

hahaha...rajin pulak yu update...ape hobi baru tu haaaa?

Mas Zull said...

assalamualaikum iffah...sweetnya pengantin baru ni..:)

Dewi Aja said...

Sweet fotonya :)
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers