CORETAN TERBARU NADH

Hargai

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku pilih untuk menghargai orang yang rajin bertandang di blog dengan meninggalkan jejak, daripada yang datang mengikut namun tak datang-datang jugak. Sebab tu aku tak buat entry untuk follower 2222. Lawa macam mana pun nombor tu, ia tak bisa mendapat penghargaan dari aku. Aku hargai orang yang menghargai aku.

Lagi satu aku nak kata, ada orang puji aku cute dan sweet. Nampak aku real life pun belum pernah kan? Tapi hargailah pujian tu. Terima je seadanya. Haha tapi apapun aku sebenarnya tengah buat tinjauan kepada pembaca tegar aku. Siapa yang masih suka baca tanpa mengharap aku balas jejak mereka.

Jadi korang pula macam mana? Macam mana korang tunjukkan penghargaan korang?

20 comments:

the malay male said...

so, apa kata survey?

Encik H said...

cara utk tunjukkan penghargaan ea..

ermm..entah..kalau ikutkan, penghargaan pada kawan2 blogger ni xperlu ikut followers ke berapa kot..sebab macam yg kau taip tu la, followers tak semestinya datang baca entry2 kita..

aku lagi suka hargai readers..nak buat special entry pasal diorang tu mungkin tak la..cuma setakat dtg balik kat tempat diorang..komen apa yg aku rasa nak komen walaupun lari topik..and kadang2 tag diorang dalam entry..camtu jer kot..

kadang2 org boleh rasa dihargai walaupun tanpa entry pernghargaan..ye x? hehehe

paripariputih said...

kalau ko tak nak pujian cute and comel tu bak mai kat aku kehkekeh >..<

Rapunzeel Cikilolo said...

aku sendiri tak tahu macam mana nak tunjukkan penghargaan dekat blog.

sebab aku hargai orang yang bertandang. kadang2 apa yang aku boleh balas aku balas kat ruang komen tu.

kalau tak boleh, aku pergi komen kat blog mereka.

kalo tak boleh komen mungkin boleh shout out.

terpulang kt individu dan keadaan masa tu la...

Rozuan Ismail said...

aku keje sekarang.so x dpt dtg selalu ke blog ko

محمد رازيق said...

dulu selalu dtg blog ini. cuma lately dah jarang bw. dah ada twitter. hehe. macam mana nak hargai? terpulang pada individu.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bg leeza... penghargaan adakala tak perlu ditunjuk. leeza menghargai mrk yg berkunjung. dan leeza boleh mohon maaf sekiranya leeza tak sempat terjah semula. cuma leeza sgt hargai mrk. yg memuji mahupun memerli... semua itu juga satu penghargaan... herk herk....

reenapple said...

ko kan swettt. agagaga. =)

#aku tunjuk penghargaan? Tak tahu. Ahahaha. Mungkin balas diroang punya kunjungn even agak lmbat.. err

Mohd Lokman Bin Ramli said...

saya tunjukkan dengan cara update blog dengan sesuatu yang berguna.. biar diorang dapat sesuatu dari apa yang saya kongsi,,

satu lagi blog review.. kalau saya rasa nak buat. saya buat..

ahsfantasy24 said...

hehhee..
terima kasih kerana menghargai :D
kita sayang follower, tapi lg syg visitor ^^

#tak tahu nak buat apa, risau posting :'(

kay_are said...

cara aku hargai datang blog dorang balik r.. lepas tu.. three =P mane yang betul2 menarik ati, aku jadikan blog feveret untuk aku bace.. macam tu je =)

Mieya Atiera said...

Senang je. Rajin-rajinlah berblogwalking ke blog mereka :)

boni kacak said...

sebenarnya macam2 cara kt boleh hargai mereka sebenarnya..ehehe.. kena pandai cari cara yang sesuai dengan kita..hehehe

aku HaniAsyira said...

hargai readers dan skodeng mereka.. skodeng senyap atau melalak di situ.. =P

hnahdy said...

adakah hana salah seorang pembaca tegar anda..hehe tiba2 kan

Eza Boom Boom :) said...

Aishh, x perlu la balas2 kunjungan.. Yang penting persahabtan kita kan.. Hehe. So, I love to be here to read your entries.. ^_^

Anonymous said...

pengunjung tegar dan pengomen tegar datang...


tapi kali ini no komen (er.. ini bukan komen ke? hehehe!)


ah selalu aku suka komen berjela-jela. tapi hari ni aku nak baca aja.. :p

-Nong Andy-

Musafir Jalanan said...

dulu kat blog lama aku, . . . aku terlalu kejar follower, . . . siap ikut memacam segmen termasuk segmen leeza, . . . tpi yg bace cume beberape follower je, . . . .

kiera'sakura said...

akak datang bukan sbg pembaca belog tapi sebagai kakak yang nak tau perkembangan adik dia

haaaa nampak tak nampak tak :p

CikZaitul said...

aku hanya membaca dan komen..kalau free jadi xde istilah ko singgah ke tak kat blog aku..ikhlas kan ??
hehehhe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers