CORETAN TERBARU NADH

Susah sangat ke?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Nak tanya korang ni, susah sangat ke nak cakap sayang kat seseorang yang memang benar-benar korang sayang?

Nak cakap lagi. Korang tak takut ke nanti terkilan sebab tak mustahil esok kita tak ada lagi di dunia?

Aku malu. 
Aku segan. 
Nanti orang gelakkan aku. 
Gelilah sebut perkataan sayang tu. 
Eh sayang tak perlu diluahkan dengan kata-kata. 
Perlu ke nak cakap sayang?

Pesanan aku yang terakhir; ajal tak tunggu kita. Ucaplah sebelum terlambat.
Ayah, Ibu, Kaklong, Dilah, Nini, Mad, Jimah, Ena, Ecah, Ayin, Menna... Saya sayang semua keluarga seri iman sangat-sangat *Blushing*
Kawan-kawan kat sekolah dulu, aku sayang korang walaupun lama tak jumpa dan tak serapat dulu... 
Sahabat baik di IPG selama 5 tahun, aku rasa aku paling rapat dengan kau LJ. Gem kau selalu on off jadi kurang sikit sayang. Jangan cemburu antara satu sama lain. Aku sayang korang. Itu sudah memadai kan? Yang lain pun sayang.
Kawan-kawan blogger, alam maya... Yang selalu PM, yang selalu komen, yang selalu mesej, yang selalu hang out. Sayang korang jugak. Yang sedang baca juga =)
Korang nak malu apa? Just say it. Aku malu jugak sebenarnya, sebab tu aku tulis entri dan bukan secara face to face. Oh ya, maaf nanti aku try bw. Esok aku exam KISSM. Siapa pandai apa itu KISSM? 

28 comments:

maitimie said...

sayang kak iffah berkali ganda ^.~

Rokiah Wandah said...

Biar semua orang yg dekat dgn kita rasa dusayangi . ^_^

syg awk juga (silent reader)

Rozuan Ismail said...

biaselah ego

Nong Andy said...

aku sayang ko juga.... tapi..tapi.. aku memang takde idea apa itu exam KISSM

apa2 pon moga kau dapat jawab dgn baik masa exam tu. :D

aku HaniAsyira said...

sayang jugak dgn semua.. =)

boni kacak said...

saya pun malu sebenarnya// (blushing2 pipi)

p/s : thanks ye awak sebab wish :)

Noraim said...

sy pun sayang akak! akak rajin balas2 chat kat fb. :)

apa itu KISSM? *blurrr*

kay_are said...

sayang sume gak ^^ ok aku tak pandai.. ape bende kissm??? @.@

Mieya Atiera said...

Yup, betul tu. Nak cakap ftf memang maluu..

Felly Sophia said...

Sayang kamu juga. :)

Aziela said...

Sayang awak juga...

Kancil 8349 said...

good luck untuk KISSM kamu tu..senang juga tu...

paripariputih said...

Selalu... dalam setiap solah.. buleh jugak kan?? T__T

maszull said...

assalamualaikum iffah...mama pun sayang iffah juga sayang ketat2...:)

reenapple said...

Okeh. AKu sayang kau juga. =)

#Muka blushing. *__*

ika said...

"LIFE IS IRONY. If we HATE someone, we tell it to everyone without any fear. If we LOVE someone, we even fear to tell the LOVED ONE....

Dezee said...

Dezee..errmmmm..Dezee..errrrr...ok2..Dezee sayang semua rakan bloggers Dezee juga.Especially followers yang rajin komen. XD

kiera'sakura said...

KISS tau hahahahahahahahahahahaha :p

akak sayang adik mushuk masham Iffah Afeefah nie sangat...rasanya banyak kali akak cakap akak syng iffah kan :D

-meeSUPERGIRL- said...

ha ah. malu . tatau knp .. hum

Nana Lee said...

tiba- tiba teringat lagu unic -lafaz yg tersimpan T__T

akoo pae kembali? said...

yeayyy sayang iffah jugak! huhu *wpun dah lame tak dtg jenguk blog ni* hee


=]

hnahdy said...

KISSM susah. hana xsuka baca2 ni.huhu masa exam bleh je tengok2 kawan sebelah :P susah kot

p/s : hana pemalu sebenarnya. ucap sayang dalam hati je lah

Scarlett O'Hara said...

I love you! :D

TeRatak ZaFenDi said...

Tgklah dengan sapa nak ckp syg tu...

EL MARIACHI said...

mana tuan blog ni...lama tak nampak hehe...

CikUna said...

huhu... sayang Iffah juga... hihi

CikZaitul said...

untungla banyak yang sayang...

aku pun sayang ko jugak..silala sayang kat aku... :)

cimöt said...

sayang kamu jugak! hihihhi..

teringat plak lagu sayang by HUDA..

sayang2 Allah, sayang2 nabi,
sayang2 ayah, sayang2 ibu.....

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers