CORETAN TERBARU NADH

Aidil Adha tiba lagi

Maaf. Itu je yang aku boleh katakan. Aku lama tak online kan? Janggal nak menaip balik. Haha. Cerita raya haji aku kali ni di kelantan. Baru lepas menempuh jammed subuh hinggalah zohor.

Kelantan dan jem tak dapat dielakkan rasanya. Lagi-lagi masa raya. Mujur aku tak bawak kereta. Oh ya, tahun ni ibu, ayah, pakcik, makcik, kakak sedara ambil bahagian korban. Teruja makan daging setiap hari. Kegilaan aku tu.

Insyaallah tahun depan aku pun nak ambil bahagian. Doakan aku. Kalau dapat kerjalah kan? Minggu depan exam. Dua minggu lagi nak habis belajar. Tak sangka kan? Okey, sambung tengok innocent man.
Published with Blogger-droid v1.7.4

17 comments:

Jna marcello said...

Insyaallah amin (pray for you ;))

^^selamat hari raya

reenapple said...

woo.. p kelantan tak gtao aku. leh jumpa alang3.. eheh. =D

#salam aidiladha.. =)

paripariputih said...

Ha ha ha apakah?? >..<

Rapunzeel Cikilolo said...

selamat hari raya aidiladha...

Faaein Talip Roy said...

salam aidil adha iffah.. [^__^]

good luck exam nanti.. do your best!

deno said...

selamat hari raya ifa!!! :)

Eza Boom Boom :) said...

InsyaAllah dapat tu.. hee.. nyum2, bestnya dpt rasa daging korban.. manis je kan rasa die :)

boni kacak said...

good luck utk exam tu tau! hehehe

Cikgu Ma said...

oh..belajar lagi...gud luck utk exam ^_^

Mieya Atiera said...

Salam aidiladha sis :)

Noraim said...

jgn makan byk daging kak.

#ampun maaf terkasor bahasa ye.

Dezee said...

Salam Aidil Adha..Dezee sambut dengan sederhana. Teringin juga nak tengok sambutan kat Kelantan..Orang cakap Raya Haji lebih meriah di sana.XD

maszull said...

assalamualaikum iffah...salam aidil adha n selamat berjaya yer..;)

kay_are said...

boleh nampak rushing mase taip entri ni.. takpe2.. wat mane yang lagi penting dulu ye.. moga dipermudahkan sume urusan.. amin =)

Nong Andy said...

selamat hari raya juga :D

moga kau dapat menjawab soklan dengan baik.. jgn tensi-tensi. aku yakin Iffah Boleh! Chaiyok!! hehe...

aku HaniAsyira said...

still mood raya ke ni?? tape selamat ari raya!!

kiera'sakura said...

kan kawan akak pun cakap sangkut dalam jem. yang lagi bosan sebab keliling hutannnnn

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers