CORETAN TERBARU NADH

Dua berita GEMBIRA untuk IFFAH AFEEFAH

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
ALHAMDULILLAH
Pada sesiapa yang sama macam aku, masih ada peluang. Tunggulah surat dan berita gembira ini. Memang lama kan kita menanti untuk posting? Sabar itu ada ganjarannya. Ini belum tahu penempatan. Masing-masing doakan aku dapat dekat dengan family =)
PreConvo at Putrajaya
Panas terik lepas raptai kami berjalan sekitar PICC. Tak perlu photographer handalan. Guna phone pun boleh.
Setelah lima tahun masih kekal sengal kikiki
Akhir kata dari aku moga persahabatan yang terjalin kekal sehingga ke syurga. Dah dapat kerja tu bersyukurlah dan teruskan menjadi pendidik yang berwibawa. Untuk semua juga =)
Kamilah GENG SENGAL ABADI

16 comments:

Tia Fatihah said...

assalamualaikum. alhamdulillah. rezeki :D

Rozuan Ismail said...

bila konvo ni?huhu. wah, open table la lepas ni

paripariputih said...

Comey ko IPAH... hahahah lewat mendaftar masih sempat lagi ko berposing kan... anyway aku nak ucap congrats atas kejayaan ko menjadi graduan semoga ko akan lebih "BEHAVE" selepas ini hahahahha dan kedua tahniah sbb dapat tawaran sebagai pegawai yg gajinya agak MASYUKKKK untuk lepasan u yg baru mcm ko... semoga kebahagiaan akan sentiasa mengiringi kau walau ada dan tanpa aku serta teman2 blogger yang lain.. take care.. jan lupa kami semua bila dah jadik pegawai nanti... la la la la Mohon sedey eh.. kbai... >..<

Alyn Roslan said...

wah, ni dah grad ke?..hehe, semoga persahabatan kalian kekal selamanya ya..:)

xila dot said...

sobsobs teringin jadi pendidik wuuuuu gudluck weh...

diana said...

Alhamdulillah..:)

hana hadi said...

tahniah :)
hana dah habis...
tunggu posting yang entah bila.huhu

Hijab Valley said...


Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak koleksi tudung2 dan shawl2 yang menarik.Promosi dan GA juga sedang diadakan sehingga 31mei. Jangan lupa follow juga ye..

Terima kasih =)
http://hijab-valley.blogspot.com

Seneorita Baharin said...

Tahniahhhh akak iffah syg!! ^_______^ Semoga berjaya didunia dan diakhirat..aamiin...

baby comel said...

seronoknya jadi cikgu kan.. dulu2 tak teringin nk jadi, tapi lama2 rasa jiwa tu lg 'sesuai' nk jadi cikgu. hehehe, xdelah kita gurau je. Tahniah iffah, i'm happy for u

Cik Zaitul said...

Lepas lima tahun masih sengal....
Wow...best uh,,.
Ade geng mcm tuh...nak joinng..ekekekeek

kopi pasta said...

orang yg komen aku atas aku ni 2x5 sengal jugak...

Potia Casadelarossa said...

Semoga ko beroleh kejayaan di dunia dan akhirat... aku tetap doakan ko... bangga aku ada kawan mcm ko Iffah...
Tahniah !!!!!!!!

aamalinaazman said...

hihihi

kamilah sengal abadi

cm comei plak

hihihihi


ye syg

hopefully

fren forever! ;)

kay_are said...

tahniah ye sebab berjaya dah grad ngan jaye nye.. =)

kiera'sakura said...

alhamdulilah penantian dah pun berakhir :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers