CORETAN TERBARU NADH

Review CUCUR BAWANG DAN KOPI 'O'

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Cucur Bawang & Kopi 'O'
25.90 berbaloi!
Sinopsis: 
Diana dan Iskandar bersatu atas kerelaan sendiri. Tapi mempunyai agenda tertentu. Namun, agenda itu terlerai saat anak-anak tiri lelaki itu dituntut semula oleh mak kandungnya. Apa jadi pada mereka? Siapa Amanina yang memburu cinta? Siapa pula Khairunizam yang menyimpan rasa cinta terhadap adik angkat sendiri? Bacalah sendiri=P

Jalan cerita mudah faham. Penuh dengan unsur kecindan. Kelakar. Menepati citarasa akulah. Serius tak rugi rasanya beli. Hahaha ada part bosan bak kata Amalina. Tapi aku memang kalau baca novel akan skip watak jahat. Tak suka.

Tiada unsur-unsur kekejaman rumah tangga. Lawak adalah. Kesimpulan aku marathon dua novel hari ni. Memang best. Tak sabar habiskan baca novel ini. Apapun penulis lelaki ni memang berbakat. Cuma agak kasar bila watak lelaki berbicara. Mungkin dia lagi tahu hati lelaki kan.

Aku sukalah cerita ni. Sampai petang tadi buat cucur bawang derhaka sebab letak lobak merah banyak dan kopi o ais. Mantap! Penulisan terbaik. Aku jatuh cinta. Rasa nak baca balik. Best!

10 comments:

waveX said...

cucur bawang sedap..

Jer ... said...

maaf maaf maaf ( gaya Nabil :P )
cucur bawang sedap :D

sergeant keroro said...

adoi, terus rase lapor :P

cik pulau said...

jelez ngan orng yang baca novel..
arghh...

best ea??? nk masuk dalam list..^^,

~..Lesung Batu..~ said...

hahahaaha~~kannnnn,, sama la kita miss ran,, ina pon suka skip jugak kalo watak jahat.muahaha

aliarosli said...

hahhahha, lama dah tak baca novel

novel online

kalau buku, tak sangat

Jiejah Gorjes said...

oh tertipu hahaha igt kan cite makan2 ngeee...dah nama pun menyelerakan huuuuuuuuuuu

kokser kokdam said...

cucur itu jemput2 kah?

=D

fRaMe+LenSeS said...

suka watak jaat.. :P

Hunny Kitty said...

tunggu dramanya keluar bulan oktober atau november nih

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers