CORETAN TERBARU NADH

Kad Raya untuk semua

Ps: Mood raya tak ada, tapi aku bahagia bersama family tersayang. Cukuplah dengan itu...

9 comments:

Rozuan Ismail said...

tetao tutup mulut ye. Salam Aidilfitri

Yana Sakura said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri utk Kak Iffah dan keluarga dr Yana sekeluarga..hee =)

Semoga ikatan yang terjalin antara kita bertambah erat ... (^_^)

p/s: smga akk bahagia dan ceria2 selalu di samping keluarga tersayang.. ^^ nak wet raya!! Ahaha..

Zuan said...

salam lebaran ;)

Nong Andy said...

Wah....


Selamat hari raya iffah.

Paling best dgn family.. aku pun happy sgt jumpa family.. sonoknyaaaaaaa

deno said...

selamat hari raya ifa! maafkan segala salah dan silap deno sepanjang kita kenal di alam maya... :) deno raya kat hosp tahun ni, sehari sebelum raya admit... time raya jugak nak sakit, sbao je la.. huhu^^ tp deno dah discaj smlm, alhamdulillah :)

Ahsfantasy Ryu said...

Salam lebaran,
Ampun dan maaf sepanjang perkenalan :)

Cik Zaitul said...

Salam lebaran.
Dari aku yang masih bujang

diana said...

yang dah kawen baru sorang ye?tak payah siap duit raya banyak2..kan??hehhe

kay_are said...

dah kenape takde mood? ape pun kat sini aku nak ucap selamat hari raye! maaf zahir dan batin.. =)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers