CORETAN TERBARU NADH

Sekeras-keras lelaki pasti lembut bila bicara tentang cinta

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sekeras-keras lelaki pasti lembut bila bicara tentang cinta.

Siapa yang cari keyword macam ni? Disebabkan aku bukan lelaki. Jadi aku serahkan kepada yang lelaki untuk menjawab. Hah apa lagi. Jawablah =P Yang perempuan boleh je kalau nak jawab.

Ps: Dia malas nak jawab!

17 comments:

syahana said...

When it comes to love thingy everyone can be so fragile including the macho man pun. Eceh.

iz said...

haha..kemain panjangnya keyword ..

Farhan Hanif said...

its true....hahaha

Eera Shera said...

ye ke? emm tak tau la

Eza Boom Boom :) said...

tapi, ego lelaki selalu tinggi kalau nak cakap soal cinta :)

fRaMe+LenSeS said...

tak jugak. :D

Miss Xyz said...

benarkah? betulkah? anda pastikah? hakhak, sye x psti ;)

Rozuan Ismail said...

panjag gila keyword

Cik_Shiqah said...

mak slalu kata kat abg yg agk pns baran..

"takpelah.. nanti kalau jumpa pasangan hidup, panas baran tu hilanglah nanti.."

cinta boleh merubah sikap seseorang itu kot? huhuhu~

shiema sufian said...

yeaaah, hati keras hanya luaran tapi hati baik dan cair dengan perempuan bila dibicarakan tentang cinta (:

Lelaki Ini said...

errr..
tak kowt!
sy tetap tak eksah tentang cinta!
hahaha

JIJI YU said...

aku bese je..ahha

Mazni said...

Hahahaha, betul la tu.. kan lelaki pandai main ayat cinta. manis dibibir le katekan..

diana said...

tak semua kot...
ada je lelaki yang tak suka berbicara tentang cinta..:)

aimie amalina said...

kekekeekekke
okeh, nnti opah suroh d selected person jwb
hehehe

kiera'sakura said...

die cari tajuk novel kowt... hihihi :p

Nong Andy said...

Lelaki yg cool pun kalau kena panahan asmara.. habis!! :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers