CORETAN TERBARU NADH

Blogger tegarkah aku?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku di Melaka ketika ini. Bukit Katil maybe. Apa yang jadi? Kenapa aku tak sampai rumah sewa lagi? Jawapannya Maria kekasih gelapku panas. Dia marah kot. Tak sihat manjang. Jadi aku tunggu dia reda. Kesian pulak dia sejam lebih berjalan.

Mana tak nya. Melaka kan banyak traffic light. Tu maria merajuk tu. Tak mahu jalan. Dia protes. Aku duduk tepi jalan bersama netbook. Siapa nampak? Itulah aku. Selamat jalan tak sunyi. Tunggu maria sihat balik. Dah lah malam ni aku seorang je kat rumah nanti.

Maria get well soon. Jangan merajuk lama-lama. Kesian kat aku. Aku dah lah tak reti memujuk. Kasihanilah aku ye maria. Aku dah rasa macam blogger tegar. Update tepi jalan. Adoi maria sayang. Please jangan. Cepat marah cepat sejuk ye sayang.

Siapa dapat teka siapa MARIA?

Ps: Dia risau aku ketawa.

17 comments:

saya cello191 said...

kereta kot..

memang tegar la,,selalu ja update...^^

Kalamhati said...

huhu dia selalu panas ke?
iffah hati2 ye..coolant dah check ke?

hafiz hafizol said...

Maria elena k0t. HahahaMaria elena k0t. Hahaha

Fatin Farhana Binti Ramli said...

sempat lagi nak update .. HAHA .. memang blogger tegar la..

..cik gugu.. said...

kete la kot.. hahaha memang tegar ;)

aimie amalina said...

aiyaaaaak
kak ngah!
kete kamu ke?
tu dh setel ke belom?
hayoo..ati2 kak ngah..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

la..maria merajuk sampai iffah kena duk tepi jln ke?hati kalau malam2 ye iffah

sergeant keroro said...

blogger retis memang tegar, haha

Faaein Talip Roy said...

Maria kereta warna merah?

ir prof dr alia rosli said...

hahhahha, akak memang blogger tegar pon

update memanjang

Luqeem™ said...

beca ke? hehe..beli la kereta, lg selamat..

H.J said...

apesal panggil aku maria??

meaw said...

hahahhaha! maria is blog? haha,tahhhh...speechless ;P

EjAt_mU89 said...

anda telah diterjah
http://ejatmu89.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

Sunah Sakura said...

maria itu keta wira kaler coklet tak bape coklet, kelabu tak bape kelabu...

msredcheesecake said...

maria adalah ebuah netbook...hheee

sergeant keroro said...

untunglah update di mana-mana sahaja~~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers