CORETAN TERBARU NADH

3# Wordless Wednesday

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Google

21 comments:

fRaMe+LenSeS said...

jiran macam tengah in love ja ni? lalalalalala~~

Jer ... said...

nice image

Jer ... said...

macam yang awak wat ni ke ?

siti kektus said...

dup dap, dup dap, dup dap~

Jer ... said...

tau , tapi tak penah link lak . ok t saye wat tapi skunk takde idea :) dah ngnyok agaknye

✿ boonga_kecik ✿ said...

ai cikgu :) mendalam mksud gmbr tue..


Flying kick atau silat, mana kau mahu?

Azah Skaliskala said...

like this=)

.fariza. said...

ahha.
makna apa ni?
hehe

sergeant keroro said...

dap dip dup, di dalam dada XD

hehe :P

Ery Farieha said...

heartbeat ;)

pha is said...

org tgh bcinta mmg heartbeat dia macam tuh.. hehehe

cik pulau said...

lalalaa~

mas saari said...

berdegup jantungku
menyebutkan namamu...ah..ah..

ir yien 9897 said...

love is important rite??

http://yien9897.blogspot.com/2011/06/1-wordless-wednesday.html

KuNanGKuNanG said...

cam ada simptom gegaran dijiwa je.he3

aiEz said...

degupan cinta?hehe..

FasiHaH SupiaN said...

wah...heartbeat love :)

AI said...

- begitu kah miss ran skrg ini...

shalina samsudin said...

whoaaaa...still alive..hehe :)

padle said...

dap dup dap dup!

selamat hari rabu!

Sunah Sakura said...

i pun rasa cam nadh rasa...err.. :D

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers