CORETAN TERBARU NADH

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
BANNER BEN ASHAARI
klik untuk join

  1. LELAKI pilihan anda ?
    Lelaki pilihan? Erk tak boleh describe. Yang macam abg ben plus mat gebu boleh?
  2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
    Seksi? Tak perlu. Seksi bagi aku yang mendedahkan segala aset. Seksi dari gaya percakapan, lenggok berjalan. Erk macam maskulin kot!
  3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
    Erk tak jugak. Ada lelaki yang setia pada cinta sampai bertahun-tahun lamanya. 
  4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
    Pasti! Sebab perempuan jenis mengingat. Suka membayangkan. Suka ambil berat tentang yang tak patut dia ambil berat pun. Jadi kalau suaminya kahwin lain, mesti dia akan cemburu fikir suami dia buat apa. Bawa keluar pergi mana sampai ke sebalik bilik tidur.
  5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
    Tinggalkan dia. Dah dia yang pilih perempuan tu. Takkan nak terhegeh-hegeh lagi.
  6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
    Perempuan kot. Sebab perempuan mudah cair=)
  7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
    Perempuan. Bukti? Kalau bab tarikh penting perempuan ingat. Kalau kat FB. blog yang mana ada pakwe biasa akan cerita tentang pakwenya.
  8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
    Yup, sensitif melampau. Even dia baru cerita tentang kebaikan perempuan tu=)


 Post by,
Miss Ran 

36 comments:

AdiaLuze said...

Bahaya ni..Kuat cemburu.. Tapi, kena kawal gak ni ye dik...Kalau tak nanti dituduh mengongkong.. Laki ni mudah rimas..Kang dia nyanyi lagu 'Rimas - rufffedge' tu susah plak..Hehehe

Fyqa said...

hihi.

best2..

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/segmen-cari-gaduh-lelaki-vs-perempuan.html

;D

Miss Ran said...

erk yeke

kne kurangkn a ni

Miss Ran said...

@fyqa suda jguk kamu

tika said...

hehe...kantoi suda...btw,nice!

http://micitika.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

AdiaLuze said...

Gunakan akal kita yang satu tu untuk mengawal nafsu kita yang 9 tu okay !! ;)

Miss Ran said...

@TIKA kantoi pe


@kak adia...erm tula..emo terlebih sokmo

missbby said...

hai salam ziarah dari blog ben..:)

Miss Ran said...

terjah blog anda smule

amyzzskazz said...

salam jenguk..dari blog bro ben :)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

soal apisv2

Alam Manja said...

itulah yang dinamakan cinta...
moga sentiasa berbahagia dengan yg tersayang... amin...=)

salam jenguk dari blog abg ben...

http://khairunnisasurfina.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Miss Ran said...

@amy haiii

@apis suda jguk awl2 td

Miss Ran said...

@alam maja hehe terima kasih...hehe malu la

faraa halim said...

singgah dri blog abg ben hehe

muhamad hanif said...

pick me..pick me..
lalala.

singgah dari blog ben ashaari ;)

Miss Ran said...

@fara haiiii

@hanif erkkk larikkk

jღ®ϊ●●ղՕvЗllღ said...

jejalan dari segmen ben ashaari :) salam kenalan ..

AMMAR YASIR said...

cantik!!!

Miss Ran said...

@novella haiiii

@ammr pe yang cntik

cik najihah said...

hai...singgah dari blog BA...

Miss Ran said...

najihah mekasih dtg

Sunah Mohammad said...

tu dia...nak2 yang macam enchek ben ngan pakcik mat...hahaha~

Warna Warni Kehidupan said...

tinjau2 pendapat anda tentang LUVE :))

Abang Zam said...

haha..kool..pick me

mas.saari said...

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya jugak!

Dekcik said...

nie mesti seorang yg tekad..
hehe..

singgah blog dekcik.http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

fRaMe+LenSeS said...

wahh.. nadh datang melawat. hihihi jgn cemburu sgt.. kena ada tempatnya.. nt laki takut. :P

Miss Ran said...

@sunah
jangan wt gosip hahaha

@warna
hehe cinta is?

@abg zam
eh dah ada y punya kan?

@mas
erk da bace

@dekcik
hehehe tekad sgtla

@frame
laki mne takut pompuan haha

pRiNCe said...

Prince dtg mlwat...entry yg bagus..:)...jom join contest kat blog prince..hadiah lumayan...n jmputla bce info mnarik tentg kecantikan tubuh badan...

Miss Ran said...

prince..hehe jap nk tgk hehe

darxniq said...

yhahahha....eleh...sensitip upenyer..:P

Miss Ran said...

erkk niq...huh

solo molo said...

macam-macam japawan ada...



salam ziarah dari segmen panas En Ben..

Bella Bell said...

setuju..even si lelaki baru cerita pasai kebaikan pompuan tu pon dah jelez gile2..hehee

mai singgah blog saya pulak :)

http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Miss Ran said...

@solo
lain org lain rgam

@bella hehe kuat cmburu la ni hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers