CORETAN TERBARU NADH

Silence Day of Wednesday - 1# Kakak Rendah Adik Tinggi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ini adalah kali pertama aku join Silence Day of Wednesday by http://www.silenceblogz.com. Boleh terjah link ini untuk maklumat lanjut.

20 comments:

ArELeEz said...

nape mukanye dibintangkn?

Sunah Sakura said...

apa ni?

Mas Zull said...

assalamualaikum iffah...kesian nyer nape jadi mcm tu ek...;)

kiera'sakura said...

kakak lagi sorang mana?????????

Yana Sakura said...

wah..ade roda impian..
dpt x piala tue akak pelangi?? hihi :D

-meeSUPERGIRL- said...

kat mane tuu .. :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

iffah tinggal kat mana erk????

Asrul "iLham" Sany said...

Ikutan terbarukah???

CikZaitul said...

budak ketot mata sepet..

lawa jugak ko xpakai spek..nampak sweeet je..

Noraim said...

kakak lagi sorang mission in action. kahkah :p

Noraim said...

hahahaha patut la tersedak je ni.

reenapple said...

mana 1 kau??? Ehehehe

aku HaniAsyira said...

dah selalu sgt mcm ni kan.. same lah.. jadi mcm ni kan

deno said...

nape pulak xde muka... baru excited nak kenal.. huhu..

boni kacak said...

kenapa tutup muka???ini tak adil.hehehe

kay_are said...

kena baling ngan bintang ke?

afzalsukasuki said...

muka bentuk bintang tu..sekali pandang mcm power ranger kuning berjubah plak :P

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hrmmm... ok pergi tengok di sane ape yang telah terjadi... hehe.. ^^

Nong Andy said...

ni adik si syah ke?

potia casadelarossa said...

selalu sy gi jusco tu...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers