CORETAN TERBARU NADH

Toki...hampa...


Jiwaku kacau ketika ini.
Mungkin sebab mata yang mebengkak menahan sebak.
Apalah nasib aku nikan? Tapi apa boleh buat, dah nasib.
Kadang-kadang aku terfikir, ada tak alat yang boleh scan hati orang.
Oh aku tertekan dikala ini~~~
Somebody could you take me away from this problem?!

ps: LAGU TOKI NI MEMANG SESUAI DENGAN JIWA KALA INI
Ni linknye..nk upload tak dpt2 lak! hehe



Post by,
Miss Ran 

4 comments:

Masz Mukhtar said...

pe link2. cube la upload sampai dapat

Miss Ran said...

adeh..aku da bls..blog mkn tuan btol!
tkmo2

Masz Mukhtar said...

lambat! xbalas la tu.weh, punye kecik font kat comment ni.uh oh. pela ko pip. usaha sikit. bia berjaya

Miss Ran said...

usehe 3 kali da
ckop syrt kn?
hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers