CORETAN TERBARU NADH

Sticky Post: Aku di bloglist korang

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
PERHATIAN! Ini bukan segmen. Aku cuma nak survey berapa orang letak aku kat bloglist dia. Memang tak banyak tapi aku nak tahu. Salah ke?

Er sebab aku nak tahulah. Tu je. Kena ke terangkan? Tak kiralah apapun alasannya.

1. Aku paksa dia letak.

2. Aku tak pernah datang blog dia tapi dia letak.

3. Dia letak tapi aku tak perasan.

4. Yang aku join contest ke bloglist.

5. Yang tak perasan link aku kat bloglist dia.

Yang penting BLOGLIST KORANG ADA LINK BLOG AKU!

Faham tak ni? Penat nak ulang-ulang. Argh sakit kepala.

Teruskan. Aku nak korang tinggalkan LINK BLOG korang kat komen ni beserta nama panggilan. Aku nak URL BLOG. Contoh: http://gula-gulapelangi.blogspot.com/, Iffah Afeefah.

Jangan risau aku tak makan orang. Aku nak survey berapa ramai je. Ehem yang lain adalah rahsia. Oh ya, jangan lepas baca entry ni baru nak letak kat bloglist. Jangan tipu. Allah maha melihat. Itu saja. Sekian.

Ps: Dia amat sukar difahami.

35 comments:

aimie amalina said...

saye2!hihihi..saye yg comel..



aimieamalinaazman.blogspot.com, aimie amalina aka OPAH comel

hee..saya letak sebab saya suke makan gule2 pelangi =p

heeeee..

selamat sahur kak ngoh! =))

H.J said...

aku tak letak lagi.tak minat sangat edit2 blog ni.ahaha

❤Azma Azhar said...

hehe. takutnye. ade letak. hehe
http://mystellamia.blogspot.com (Azma Azhar)
:)

peNulis SeNjA said...

ok ok ps letak kang

sergeant keroro said...

jiran @ anak murid mesti ada

http://platunkhaz.blogspot.com

(sergeant keroro)

keh3

Ina Nadia said...

Ada!ina letak sebab ina follow blog ni.
http://official19.blogspot.com/ (ina nadia)

cik_nini said...

nini belum letak lagi :)

Suhaili Sarif said...

kita kita cikguuu

http://suhailisarif.com/

Wanz Mejuez said...

gua dah letak lu dalam blog list gua... dulu lu penah nak manja manja dengan gua kan? siap misscall lagi tu..hehehe

kena join jugak ke??

JIJI YU said...

pemesnye engko

cambesje said...

http://cambesje.blogspot.com/

panggil cambesje pun bole~ haha

Luqeem™ said...

oh sy x letak..huhu..ingtkan dh msukkan..nnti sy letak ye..:)

Bunga said...

Hahaa :) Nah nahhh!
http://sweet-petite-pie.blogspot.com/

<3

Atiqah Sa'ahiry said...

jap..kita nak tengok balik.ada x..hahaa

aimaniman said...

akak nak letak gak.. aritu dah review blog akak
http://ezaiza.blogspot.com

Sis-Lin said...

Laaa kita dah lama letak dah, awak aje x perasan..kekekeke

takkan x tau url blog sis http://linmdnoor.blogspot.com/, Sis Lin

sebab apa tau sis letak? awak suka update blog pastu pasal kisah hidup cinta/umum..hehehhee
kita suka baca tau! hehehe *mcm retis* plk aku...hahahahahha

Mr.Thinker@Ali said...

terkesima dan tertanya-tanya mengenai p/s yang membuatkan daya pemikiran berkembang maju. kekeke.

http://blogthinkeryo.blogspot.com/

Mr.Thinker (lbh senang dgn penggilan Ali).

p/s: mula2 letak kat bahagian best blogger google reader. jadi silent reader dari situ. lama kelamaan baru terniat datang sini. skg dah ada dalam bloglist.

msredcheesecake said...

nape nak survey sape letak blog ran kat bloglist dia? nak bagi duit raya ke? hheee

ran ada di bloglist akak...pasan tak?

http://msredcheesecake.blogspot.com

aiman said...

pernah letak.. tp di tukar sbb pertukaran jiran... :)

cik pulau said...

ai pun letak..
ke yu tak perasan..hahhaa

Cik Sara said...

ai cik pipah, ai tak ingat plak dah letak ke belum..Huuu..banyak kali edit blog, ada yang kehilangan setengah..=D..

ema maiziana said...

http://qasehjana.blogspot.com/

eMaiziana.

dah lama jd silent reader ;)

Kalamhati said...

akak dah letak..rasanya tru segmen yg Ben buat kot..huhu tak igt dah..link blog awk ada kt 'bloglist baru'


http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/ - kalamhati

Bunga said...

Hehe, sorry. Now sy dah letak :)

Bunga said...

Aishah Shahirah
http://sweet-petite-pie.blogspot.com/

Sorry, now dah letak yg awk pny :)

sifu im said...

aku letak je link blog ko kt list blog ak..


mmg la ko x pakse aku letak..tapi aku terpaksa diri aku utk letak..erkk pening..haaha

iMBobo said...

nak letak boleh?hehehe :)

Sunah Sakura said...

i, i!!!!! :p

Faaein Talip Roy said...

dulu pernah lah letak.. tapi kat blog lama.. skang kat blog baru tak de dah.. =)

maszull said...

mama dah letak pun sbb suka baca n3 iffah...

http://maszull.blogspot.com/ mama mas

shahjiehan said...

baru setting rumah baru nih.. hehehehe

SITI NOORNADIYANA said...

yana letak sini ya. :)

http://lurvemycadbury.blogspot.com/

nuratiqah said...

followed you dear,you're welcomed to follow me back:

http://iqa-jalil.blogspot.com :)

sergeant keroro said...

hehe, tengok ni. ada kembar la.

gula-gula-pelangi.blogspot.com

FaKArePa!n said...

http://tau4374.blogspot.com/..
panggil saya ripin..
hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers