CORETAN TERBARU NADH

Tak mesra pengguna betul!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Baru sehari aku tukar comment box dari yang biasa kepada G+. Yang aku dapat cumalah 3 komen. Paling penting dua orang pengkomen tegar aku komplen tak dapat mengomen. Sedih sangat diorang tak boleh tinggalkan komen.

Itulah tangan gatal lagi nak try yang baru. Nampaknya tak semua yang baru itu seronok. Adakala baiklah setia dengan yang lama. Oleh itu, aku kembali ke pangkal jalan. Harap lepas ni tak ada yang meroyan tak boleh tinggal komen dah. Anon pun boleh tinggalkan komen.

Walaupun aku semakin malas berblog, berblogwalking, mereka tetap setia berkunjung ke teratak sepi ni. Siap berlumba-lumba nak komen. Bukan aku buat Top Commentor pun. Tapi keikhlasan mereka tu amatlah aku sanjung tinggi. Terima kasih banyak-banyak atas kesetiaan korang. Terharu mak noks. *tissue please (srot srot srooooot) =P

13 comments:

Mysara Ab Rahman said...

teringin jgk nk try tukar tp syg plak ngn yg lama ni

ejulz said...

tgk mcm ok je.. boleh komen.. hehe.. ejulz x suka gune g+ tu.. mcm leceh.. hehe

hana hadi said...

hehe hana xmau pakai komen g+ sebab yang xda g+ xleh komen.. xbest la kan..

Rara Nasiha said...

Terharu kan rasanya bila lama tak berblogging, tapi still ada yang setia menjengah.

Alyn Roslan said...

bagi sy yg lama ok jer, simple dan senang..:)

Cik Zaitul said...

Naseb awak mendengar kata pengguna... ehhhh

Haaaaaa.. kan da ade komen saya kat sini... ekekeekke

Pembawa_Wacana said...

Yang lama lg senang..

Dik bee said...

cuba, try, test....kluar tak komen ambe...ekeke

FaKArePa!n said...

baru nak try komen baru..

Heartbeat said...

guna yg lama senang . nak edit blog pon dah susah sejak tukar baru nih :3

Nong Andy said...

Hohohoho...

Iffah.. aku tak perasan pun ko dah tukar hari tu..

Apa2 pun asalkan aku masih dpt baca n tinggal jejak.. itu dah o.k la.

Kadang aku sempat baca.. tapi tak sempat tinggal jejak..

kiera'sakura said...

yang akak sedihnya kan. rini akak terdelete sebahagian komen yg ada huwaaaaaaa rasa nak nangessss. boleh ke dapat blk komen2 tue? ajar plisssssssssssss

kay_are said...

lepas aku bace komen akak ko kat atas ni baru aku faham nape komen entri die tibe2 banyak delete.. aku ingat error.. rupe nye die sendiri pandai2. =P

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers