CORETAN TERBARU NADH

Anak buah

Macam-macam kisah. Macam-macam ragam. Apa yang aku tahu mereka bukan anak aku. Tapi anggap macam anak sendiri. Kalau salah tegur. Kalau marah bukan tak sayang. Kalau jaga tak minta balasan.

Aku tahu dah ramai kawan seusia aku tengah tatang anak sendiri. Tak apalah. Aku ada anak buah pun dah okay. Bukan nak terasa ke apa. Jodoh tu belum sampai. Tak payahlah rasa kita serba kekurangan kalau masih sendiri...

;-)

3 comments:

Tihara said...

comey2 anak buahnya..insha Allah tiba masa nanti ada anak seniri :)

Norain Yusoff said...

smu comey2 mcm makcik ipah die..aummmm <3

deno said...

olo comey comey comey comey come semua! yg tecik tu palinggggg comey!^^

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers