CORETAN TERBARU NADH

Aku bermusuh dengan adik baru


ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Saja tak nak bagitau. Boleh tak adik boboi? Haha. Kejap nak cari header dia.

Adik boboi bukan jiran baru okey

Hai mana dia header adik baru ni. Adik boboi sila jeles. Sebab dah ada adik baru. Apa orang kelantan? Kenapa orang kelantan? Habislah aku tak faham dialek dia=P
Adik baru
Erk dia tak ada header pulak. Tak apa nanti minta adik boboi buatkan. Haha sekarang dengan rasminya aku ada lima jiran. Jiran utama dan teratas Nadh lepas tu Sunah Sakura, Ustad Jiji geli-geli, Cik Pulau dan last sekali adik Aiman Kesah.

Hah Nadh pun ada jiran baru. Huhu sedih pulak. Wakaka korang dah ada jiran belum? Seronok ada jiran ni=P

14 comments:

aimie amalina said...

kikiki
camat berjiran baru dengan kak ngah!
o...si eman ni...hehehe

tamat la penantian kak ngah..hehehe

fRaMe+LenSeS said...

waaahhhhh jiran dah makin pemes. 5 jiran dah wooo. :P

cik pulau said...

waahhh.. da ada jiran baru lah dia..^^,

Atiqah Sa'ahiry said...

ramainya jiran iffah..weee

selamat berjiran ye..

Jiejah Gorjes said...

wahhh 5 jiran ekkk..cek 1 jiran pun blm penah ada huk sedeh T_T

Bro ahmad said...

ramainya jiran tetangga..nak jadi jiran kt sini boleh?

sergeant keroro said...

untunglah banyak jiran~~

p/s : boboi tak jeles, HAHA

Faaein Talip Roy said...

jiran? sorang pun tak de.. kehkehkeh..

aiman said...

haha.. lahir jer kelantan.. don wori.. hehe.. cakap kelantan pun tak pandai.. selamat kenal jiran..

JIJI YU said...

ak tak berjiran pon

Suhaili Sarif said...

bestnyaaa......akk x dpt lg
huhu
aiyakk...nak brjiran dgn ipah jugaaakkkkkkkkkk

iMBobo said...

wah jiran baru..tahniah2! hehe

Luqeem™ said...

wah dah bermusuh..;D

msredcheesecake said...

cik ran, takdo lah jiran.malu nak ajak sesapa berjiran....

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers