CORETAN TERBARU NADH

ACROPHOBIA punya pasal =='

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Terima kasih kat budak ni, sebab dia aku terbuat entry. Dia cerita pasal fobia. Aku pun ada. Ada idea. Ah sudah tak berhenti menulis dalam satu hari. Akhirnya aku save as draft. Bila aku bosan, aku post. Simple!
ACROPHOBIA~~~
Ini yang aku nampak kalau aku di tempat tinggi
Kat Sunway Lagoon, aku berjaya jalan suku jambatan tergantung tu je.. KBAI
Tengok gambar pun dah gigil kepala lutut!!!
Kat genting ada, tapi aku tak pernah naik!
Aku pernah cuba buang rasa takut tu akhirnya macam gagal je. Aku rasa macam nak terjatuh. Rasa tak selamat.  Mohon jangan ajak aku buat benda yang menakutkan macam kat atas. Korang ada rasa takut pada ketinggian? Boleh geng dengan aku ==' Tapi aku terasa nak pergi genting. Jom! Eh!
*gambar dari google

16 comments:

maitimie said...

haha.baru je nak ajak gi main tu yang bendealah tinggi kat genting tu..hurm.kita men buai yg tali panjang tu laaa.naaaakkkk x?hehe

ayah pon gayat....

boni kacak said...

hahaha.. kita sama. saya pun gayat.. hahahaha

Dear Bella said...

Gayat2 pun semangat nak ke genting tu ada... bagus33...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bru ku tau nama simptom ni.. thankx ;)

paripariputih said...

aku mmg punya phobia pada ketinggian harap kak long...

Mas Zull said...

assalamualaikum iffah...betul tu ngeri juga tapi kalau mama cuba naik tower kat Legoland tu alhamdullilah hilang sikit gerun tu...:)

p/s bila baca n3 iffah ni ada idea mama nak buat n3 pengalaman mama naik rollercoaster kat Legoland hari tu...:)

Seneorita Baharin said...

akak ipah nanti jomm kita p genting main benda alah yg last tu!!!!!!! hihihihi

Nina Maslizza said...

boleh atasi phobia ni...kena lawan...

Lelaki Ini said...

JOm!

diana said...

akak ok je tempat tinggi2 ni.akak pun tak tau akak fobia apa..hhahh

hana hadi said...

nak p genting. jom jom

kiera'sakura said...

gambar first tue buat akak pening tengoknya @.@

boleh la ajak iffah masuk fear factor!! :p

kopi pasta said...

aku pun gayat jugak....kita geng!

awal2 ku igt acrophobia tu, fobia labah2...hoho

NIA SI DRUMSTICK said...

gila!!haha..nia pon gayat dear..tapi ms kat genting tu kepale pk nk try jugak.wpn nervous giler.haha..ms kat sunway plak kite men jalan je..tgk tepi..xnak tgk bawah..gegar kepala lutut.haha

Amanina said...

fobia tinggi rupanya..hehe
kalau tinggi2 sgt mesti rasa gayat.

azstory said...

xleh la ajak naik light aircraft.. kang ade yang pensan..hehehe

takut tinggi takpe, jgn meninggi diri sudah.. xmo..xmo..hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers