CORETAN TERBARU NADH

Sayang korang ketat-ketat

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sambungan entry kasih sayang. Mohon jangan dengki. Aku tak minta, diorang yang nak kasi walaupun nak dekat sebulan berlalu birthday aku.
Ayu kan kami berdua? Eh!
Kali ini hadiah daripada kakak kesayangan aku. Kakak kandung. Dia bagi sehari sebelum interview, katanya lebih berkat baju tu kalau pakai masa interview. Tapi adik dia malas nak gosok, chicken pox pun masih berleluasa. Jadinya aku pakai masa hari sabtu lepas masa gathering birthday Zul De merangkap adik angkat aku. 
Zaitul bagi...
Siapa Zaitul? Tu yang dalam gambar tu. BFF maybe? Ke Gay? Eh! Kalau korang perhatikan, tabung dia bagi aku dah isi duit syiling siap-siap. Berkobar sungguh aku menabung LOL. Ada teddy bear yang cute, sumpah lama tak dapat hadiah teddy bear, rasa macam ala comelnya!!!
Yana yang bagi...
Yana? Sanggup dia turun dari Dungun, Terengganu. Walaupun aku diserang chicken pox, aku kenangkan dia. Jadi aku join jugak last minutes. Dapat hadiah lagi. Itu surat cinta yang sangat jiwang, aku baca pun nak muntah. Eh! Lepas tu ada selendang. Akan dipakai. Jangan risau. Keychain dari Bandung. Terima kasih Yana, susah-susah datang jumpa akak. Eh jumpa akak ke? LOL.

Apapun terima kasih. Aku hargai semua pemberian korang, kata-kata, doa, ucapan. Tak kiralah yang ucap dalam hati je kan. Eh! Ada lagi hadiah yang katanya akan dipos. Tapi macam lama lagi. Nanti aku buat entry lagi. Harap korang tak bosan =P

*DILAH (kakak), ZAITUL DAN YANA. TQ VERY MUCH!

17 comments:

Seneorita Baharin said...

wahh banyaknya peminat yg syg akak ipah....heheheeeh :D nak cemburu boleh x? :P hihi

Sunah Sakura said...

huntunglaaaa dapat hadiah kannnn..dulu i bagi durian tu, kira hadiah la kay...ehhh!!!!

Dik bee said...

Ada lagi hadiah????... Byknye dapat... Untung la...

ArELeEz said...

owh.. tabung ke?! ingtkn botol air. comel!

Cik Bluewendy Wendy said...

tanteknya shawl..retis gitu.. hihi.

nini said...

bestnya dapat banyak hadiah...murah rezeki =D

Nur Zulaikha said...

tu diaaa..syg akk ketat-ketat jgk :)

نورعيم said...

untung la ramai org syg dia :p

kopi pasta said...

untung la ramai org syg dia :p *mgedik tiru ayat atas aku ni*

kiera'sakura said...

wahhhhh cikde ramai orang syg, akak tumpang hepy ;D

Nong Andy said...

comel tabung Zaitul bagi siap ada siling hehe..

ko memang retis la.. byk syg org memang akan byk yg syg ko.. kan..kan.. jadi terus la memberi syg tu..

reenapple said...

Mohon tunggu yang aku punya. Lambat nak siap. Wuwuwuw.

Crew Fathi said...

Mata bear tu.. hahaha.. =p

Eera Shera said...

untung disayangi semua hehehe

diana said...

untung la..ramai yang sayang..:)

kay_are said...

murah rezeki ko dengan hadiah. untung r disayangi ramai.. =P

Yana Sakura said...

mohon muntah kat longkang eh akk..t xde sape nak tlg bersihkan kalo mntah tgh jln nie haa..haha..

:p

kak Cik Bluewendy Wendy nak shawl cmtu? nnt itew kasik ea..kih2..byk ag stock..haha

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers