CORETAN TERBARU NADH

Sakit

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ujian tu Allah beri tak kira masa.
Badan aku dipenuhi bintik merah.
Chicken pox?
Ya Allah, interview khamis ni...
Apa aku kena buat?
Dokumen tak settle lagi.
Nak pergi Melaka kononnya.
Lepas interview nak pergi gath cadangnya.
Minggu depan rancang nak pergi camping.

Dan aku terduduk...

*Izinkan aku menangis T.T

15 comments:

Fiza Suhaimi said...

bersemangat! :)

kopi pasta said...

mohon ko berlari2 ke akak jaitul. pinjam bahu dia...:|

mmg dh sah ke itu demam campak? kalu ya, mmg tak dpt nk buat apa lg. pasrah

Lina said...

dan jgn terduduk.. doa hope bukan chikenpox...

hana hadi said...

awal lagi kan sakit tu,p cucuk kat klinik dulu. mana nak tau boleh kurangkan gatal2 demam campak sebelum khamis

نورعيم said...

Sabar kak. Ujian tu dtg sbb Allah syg akak.

InshaAllah ade hikmahnya disebalik semua ni.

Apa2 pun inshaAllah akak blh pegi interview khamis. org doakan akak!

Nong Andy said...

dugaan...

ada hikmah di sebalik kejadian. Bila satu pintu tertutup mungkin kerana ada pintu lain yang lebih baik untuk mu.

*boleh hubungi pihak berkenaan untuk tukar tarikh temuduga tak?

*aku harap kau cepat sembuh. tapi kalau betul adalah ciken pox memang agak lama tu. mohon kau bertabah

Nur Zulaikha said...

akk..sbar..ade hikmah tu..doa bnyk2...doa ketika sakit ni makbul :)

Eza Boom Boom :) said...

minum air kelapa banyak2. insya Allah cepat sembuh..

paripariputih said...

Semoga segalanya akan berjalan dengan lancar... sakit itu adalah dugaan dari Allah... itu tanda dia sayang kita... :) aku doakan ko akan tabah Iffah cukup lah dengan segala yg tanggung selama ni kan... dan aku akan sentiasa berada dibelakang kau... semoga ko terus kuat iffah... and i know you are... insyallah segala yg kau terima tu hanya untuk menguji dan menduga kesabaran dan keimanan ko...

Tihara said...

moga cepat sembuh..take care..ini memang benar2 ujian..banyakkan berdoa insha Allah

Seneorita Baharin said...

Get well soon sis! Jgn malas2 sapu ubat naa! :P

NIA SI DRUMSTICK said...

sob2..huhu..apela chickenpox ni nk timbol ms nk intebiu..huhu
get well soon dear..sbr k.

deno said...

smgt2 ifa!!! deno doakan ifa sihat! :)

N.Aima K said...

aduh x pernh lg kena cikenpox wuwuwuw..kalau betul kena..kenalah berkurung lps ni :( cepat sembuh

kiera'sakura said...

sebaik-baik perancang adalah Allah yang Maha Kuasa. buat mana yang penting dulu ye yang lain nanti tunggu sihat sikit. ada sebab tue kenapa Dia halang. jangan sedih sgt ok, kuat ipah kuat!!

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers