CORETAN TERBARU NADH

Aku copy paste ayat orang?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Usaha hingga ke puncak...
Cinta dan lepaskan...
Calla lily untuk pari-pari

Untuk Ik Hanif yang selalu menghilangkan diri... eh!
Ini masa aku sentapkan Rill kononnya...
Display picture sekarang!
Cover photo Friendship
Cover photo Cinta Alam Maya
Apapun yang aku tulis dalam gambar di atas, semuanya adalah hasil idea yang Allah beri kepada aku. Sumpah aku tak copy paste ayat sesiapa melainkan aku beritahu hak siapa. Serius sentap bila ada orang kata aku ciplak ayat orang. Haish tulis ayat macam ni pun orang cakap-cakap kan? Ke cemburu sebab tak ada dedikasi untuk dia? Jangan tanya siapa dia, sebab aku takkan jawab. Bak kata Rill, tak baik aibkan orang. Apapun ini hobi aku sekarang. Edit gambar. Tak ada kerja sejak interview habis dengan jayanya kan?

19 comments:

Seneorita Baharin said...

Sabo jee laa akak iffah ku syg, biasaa laa tu, org tu x sekereatif akak kan sbb tue laa die cakap2..
Btw suka tgk gambar2 tu n ayat die sekali..mmg terbaek lah! boleh jd sasterawanti,eh ada wati ke kt blkg eyh, abaikan..hehe..best3! buat byk2 lg ^____________^

Mieya Atiera said...

Sabar je lah sis. Lumrah manusia.. mudah dengki mendengki

diana said...

siapa??akak kenal tak??

cik kaki ketawe said...

mereka dengki nak jadi retis lettew kak! hahaa...steady ekk kak..mulut manusia dan alam maya memang kita tak mampu nak cover up...ignore je kedengkian mereka itu...

#lain kali mohon cili-cilikan mereka itu...hoho :P

Cik Zaitul said...

abaikan, tu lagi mudah. mulut orang tetap berkata2 walaupun dah meninggal dunia.

cintailmu89 said...

hehe.. ragam orang.. macam2 =)

:: Mrs.Eady :: said...

Mcm mcm org ade kan kat dunia ni..

Nong Andy said...

Idea tu milik Dia sebenarnya. Dia berikan pada kita.. tapi ada sesetengah org memang suka jln mudah. ambil idea org lain dan mengaku diri sendiri.. apa pun yg paling pnting kita bersyukur.. sebab bukan semua org di berikan anugerah itu.. dan ia boleh di tarik bila-bila masa..

*kadang tentu rasa sentap kalau di kata ciplak ayat org.. dan sebaliknya bila org ciplak hasil kita... apa pun tentu ada hikmah di sebalik kejadian.. kan Iffah :)

paripariputih said...

NO KOMEN aku teka AKU KOT YG CAKAP ekekekek mohon ko sekeh aku limanaplo ratus x ipah kepopah eh.. iffa toffo nelofafus hahahah halaahai... sian la kat org yg ko maksudkan tu.. tak pe weh.. dia sayang ko.. tu sebab dia perhatikan setiap gerak geri ko aku rasa... tu la ko... mohon lain kali letak la nama or gambar org lain pulak weh.. ni tak, asik2 gambo2 mesra alam kita berdua mana orang len tak hangin.. lalalala mohon ko approve komen aku ni iffa.. ko tak approve siap ko aku supkan ko jadi sup tulang hahahhaha k-bai... aku yg tak suka berpurapura ppp

reenapple said...

wordless

نورعيم said...

ok kita sentap sbb xde nama kita. hahaha.

ana farha said...

sabar je lah dik...

Nur Zulaikha said...

sabar jelah kak..ade yg dengki lah tu..pedulikan je kak..mulut org ni kte susah nk tutup..

akk..singgah entry ni kejap blh?
http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2013/03/fariz-izhan-abdul-hadi-siapakah.html

Tihara said...

bagus edit pic macam ni..menarik orang nak baca..nice :)

Cik Bluewendy Wendy said...

ayat mantop2..hik2.. its ok ipah.. mulot org kita tak leh nak tutop.. kita cili jek nnti..hhehe

kopi pasta said...

copy paste? uhuk2, namaku diseru di situ... ya, ya. ko kan minah puitis. wat rilek jer dgn org yg tak kenal ko mcm mana...

kiera'sakura said...

mulut orang nie memang la ada je nak bagi orang sakit hati

Dik bee said...

mesti org tu cemburu dengan bakat semulajadi yang ko ada kan...mmg nak kena sekeh org tu.. kalau ikut aku pun cemburu jugak sbb aku ni tak pandai sgt nak wat ayat puitis tp sekurang2nya xde la aku nak tegur penulisan org lain...huhu

kay_are said...

mulut orang ni takboleh nak tutup so seang cie, tak yah amek kesah sangat r dengan dorang sume tu..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers