CORETAN TERBARU NADH

Orang kata jangan gembira sangat

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku tak tahu kenapa. Aku tak henti gelak bila kami semua berjumpa. Ada je benda yang lawak. Lagi-lagi ada Raja Propa (Pakcik Biola). Tak henti gelak sampai sakit perut kadang tu. Sebenarnya banyak benda nak diceritakan. Tapi takut korang bosan.

Cuma apa yang aku nak sampaikan ialah aku sedih bila dah sampai rumah. Mungkin sebab dua hari dihabiskan masa bersama sahabat alam maya. Rasa tak puas. Entahlah. Mungkin benar orang kata jangan terlalu gembira takut pada akhirnya kita akan berduka. Korang rasa?

#Terima kasih kat semua yang belanja macam-macam, yang sponsor kereta, yang bawak kereta, yang buat kejutan, yang menceriakan, yang menjadi tourist guide, yang menciptakan kenangan terindah selama dua hari ni. Maaf kepada yang disentap, menyentap, tersentap, sengaja sentap. Semuanya gurauan semata. Hidup tak indah tak ada gurau senda kan?

#PropaRazzi sangat best!

20 comments:

.........cP~ said...

Seronok sangat le tu...:)

ijA said...

best..ye..

H.J said...

sedih tinggal kekasih baru la tu

mas saari said...

seronoknya jumpa kawan2 alam maya, tak ajak akak pun...heheheheeee

KaK LimAh Si SupiR said...

membe2 kaklimah p0n slalu ckp mcm tuu kalo kaklimah byk sgt gelak :P

Kalamhati said...

huhu memang gitu la adatnya kan..lepas gumbira tu kita mesti rasa sunyi dan sedih bila berpisah

EruzuLiyana said...

untung larrr~

Rozuan Ismail said...

seriously kali ni baru tahu perangai sume org kan. yang jenis susah bangun tidor, yang jenis suka sentap, kaki propa, kaki big apple (eh!!), haha..


p/s apa jasa ko?haha

Sunah Sakura said...

sentappppp!

deno said...

happy bila tahu ifa happy :)

Suhaili Sarif said...

gelak baca komen wan

mmg gembira sangat..
alhamdulillah lancar perjalanan aktiviti kita..
sedih tetap sedih..sbb xsangka kita akan gembira macam ni :)

fRaMe+LenSeS said...

Huhhh. Xmo kwn. Majukk

cik Kartun said...

jgn terlalu suka..
jgn trlalu brduka..
biar semua bersderhna :D

EZAD AMIR said...

untung ar dia
(=.=)
jelez2...

Faaein Talip Roy said...

wahhh.. bestnya.. jumpa sahabat maya..

bila pulak kita nak jumpa ni? hehehe..

reenapple said...

wah.. betul3.. jangan terlalu gembira sangat.. =)

Juliet_iRa~" said...

wahh mesti g gathering ni..;p

Eza Boom Boom said...

betul-betul. Kena sederhana. Hee, p macam mana nak kontrol kalau dah gembira sangat kan? kena ready je la untuk bersedih. So tak sedih sangat. Ehh, berbelit je ayat Eza ni.

kiera'sakura said...

best kan.... akhirnya ada jugak jodoh kita kan... Alhamdulilah..

seyes akak sedih nk pisah2 tue tp apa kan daya perjalanan jauh dan ada parents yg menunggu anak diorg nanti klu gerak lewat diorg pulak yg sentap kita singgah kejap jer.. #emosi lak tetiba,,,, hihihihihi

thanks Ipah :)

ahsfantasy24 said...

selagi ada peluang bergembira,bergembiralah,
tapi jangan pernah lupa apa yang harus diingat :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers