CORETAN TERBARU NADH

ZINE PILIHAN (WarnaKaseh)

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
POST INI MELEKAT HINGGA 22 JUN 2012
Seperti yang korang tahu aku sangat minat menulis cerpen. Jadi untuk pertama kalinya karya aku dicetak menjadi naskah. Sila tepuk tangan. Untuk permulaan mengembangkan minat aku dan kawan-kawan Warna Kaseh telah mengumpulkan cerpen kami dalam satu naskah.

Jadi bagi peminat cerpen, anda semua dijemput membuat pre order buku tersebut. Harganya cuma RM10. Bagi yang membeli secara online tambahan RM 5 untuk bayaran pos. Jadi sokonglah kami yang baru berjinak-jinak mengembangkan bakat penulisan. Ini baru permulaan. Sokongan dari kalian mampu membolehkan kami pergi lebih jauh insyaallah.
Inilah rupa bukunya

Para penulis
Info lanjut rujuk di sini. Untuk order di sini.
Aku harap korang dapat menyokong kami yang baru mula merangkak ni! Ikan Kaloi tak nak beli? Hek hek hek~~~
Nota Tambahan: Nak by hand? Jumpa aku area KL. Bayar RM 10 je. Yang dah sure buy by hand: Opah, Sunah, Kak Shida, Hakimi, Nani, Bie, Cik Pulau, Mimie, Mrs Abi, Fasihah, Finaz, GKSB, Kak Miza. Yang bold maknanya dah bayar. Siapa lagi? Cepat-cepat order sekarang!!!

32 comments:

missSenget said...

wah2..kene dapatkan ni..


tahniah..!

Noraim said...

tahniah kak iffah. sy sokong dari tepi je. hikhik.

psst, sy lmbt lagi, tunggu aka dl. haha.

Kira Kekuri said...

insyaAllah,iffah sangat suka menulis,saya suka membacanya. hehe 。◕‿◕。

Eera Shera said...

peh peh ada buku sendiri peh..tahniah2. kita plak yg telebih eksaited hihi. xde pitih la nk beli. nnt bli trus dr ipah pn bleh kn..rmh kn dkt haha

yad'z said...

tahniah warga warna kaseh atas penghasilan first baby nieh.. hehe

Gen2Merah said...

saya memang salah sorang peminat dengan penulisan cikgu Iffah.. mesti sokong punya... saya mesti order (",)

JIJI YU said...

tahniah akak iffah

.........cP~ said...

Salam.

Wah..Tahniah. Penulisan saya dah terhenti sejak laptop rosak haritu. Nak mencari mood menulis semula. Lambat sikit kot. Tengah mencari kestabilan dalam kerja dulu.All the best!

kay_are said...

tahniah kerana dah melangkah setapak lagi.. teruskan usaha! ^__^

Sunah Sakura said...

u..i nak beli 1...tapi nak amek dari u je nanti boleh ke?

kiera'sakura said...

Alhamdulilah kuar dah, akak suka sgt.. tlg belikan tuk akak blh? insyaAllah jmpe minggu nie nt akak byar and ambik.. blh x? mlas nye nk tgu oder..huhu

aimie amalina said...

besnyeee akak ngah ;)
kagum opah
hehehe

tahniah2 :)

opah nak, tapi malas nak beli online
hahahahaha

kak ngah ade x stok?
simpan kan,
nnti kite jumpe opah beli dr kak ngah
boleeeeeeelaaaaa
hehehehe ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

wahhhh tahniah......

Asrul "iLham" Sany said...

tahniah ~

Anonymous said...

WAWAwawa..
TAHNiah2.
P/s : TUNGgu SALAH SEOrang PENULisNya BELanja.HEHek..

CikZaitul said...

cayalah..

:)

hmm..kl tu area mane??

nak gak byhand..

deno said...

wahhhhhhhhhhh tahniah ifa!!!!!! :)

En. Beyazid said...

Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

ch000tz axoera ヅ said...

congrats! salute!

cimöt said...

nak jugak by hand.. jumpa mana..?

jom roger2 kat my page..

Cik Pulau said...

ai pun nak by hand.. sunah nk g kl ble??

maszull said...

assalamualaikum iffah...tahniah 2 moga berjaya hendaknya...:)

Nong Andy said...

di sebabkan sy telah di tag dan di wajibkan beli..

jadi dengan sukacitanya sy mengodernya :)

Salim Harmanain said...

akan order sepantas nye... :)

Eza Boom Boom :) said...

baru terbaca entry ni. InsyaAllah nak beli esok :)

Teenager Housemaid said...

insyaAllah..:)
akan dapatkan..:)

Naniey TJ said...

xkre la by apa pon.... den sebijik tnda sokongn....hahahahaha... tahniah2.... akhir ad gak buku... dah nk kuar pon...hohohh....

FasiHaH SupiaN said...

kak ifah! nak by hand! sy kat KL, bebila boleh la roger~

eyqa amin said...

macam best je nie~~~~~ cite dye mcm yg kne post dlm entry ke?? hee...berminat...

guest writer said...

tahniah yang....

Boni JLL3 said...

wah!!! bestnya!! awak buat saya terfikir untuk terbitkan cerpen juga lah...

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam dik. alhamdulillah ada buku sendiri ya. moga sukses selalu. =)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers