CORETAN TERBARU NADH

Aku tak fahamlah!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku tak faham langsung motif perempuan ambil gambar banyak-banyak. Muncung itik, muncung tikus dan seangkatan dengannya. Dah tu close up. Lubang hidung pun boleh nampak. Aku tak faham kenapa mereka rasa mereka comel buat gaya comel macam tu? Dan kenapa mereka suka dipuji melambung-lambung. Seronok agaknya menayangkan kecomelan kat ajnabi.

Klik...klik...

Snap time!

Klik...klik...

Choose the best photo...

Klik...klik...

Uploading...

DONE!

Klik...klik...

Liking... 1 LIKE, 2 LIKES, 21 LIKES, 89 LIKES....

Commenting...

1: Comelnya awak.

4: Cantik sungguh ciptaan tuhan.

10: You look very beautiful babe!

23: Gojes! Anak siapalah ni...

38: Geram tengok bibir tu rasa nak gigit je...


l
l
l
l
l
l
l
l
l
V
V
V

SENYUM SENDIRI DEPAN LAPTOP =)

Persoalannya sekarang kenapa perlu upload gambar banyak-banyak? Gaya yang sama. Dapat pujian beratus-ratus. Tayang kecomelan kat semua orang. Lagi seronok kalau ada komen berbaur lucah, reti pulak nak marah. Report comment lah apalah. Tapi tak sedar, gambar dia di copy and paste buat stok dalam laptop lelaki gila seks! Untung-untung esok keluar surat khabar seorang perempuan dirogol di semak. Jangan tanya kenapa? Lu fikirlah sendiri~~~~ Ikutlah nak sentap ke apa. Takkan nak tunggu datang musibah baru nak terasa insaf kan?

19 comments:

paripariputih said...

weh aku pun suka amek gambar gak acnor ha ha ha

cintailmu89 said...

well..zaman dah berubah...
adoi, lelaki pun upload gamba, kemain iffah..

نورعيم said...

lumrah manusia kak nak dipuji selalu. gmbr2 yg bruk xde nya nk upload sbb takut org kutuk.

jadinya gmbr cantik2 je upload. br rmai like dan puji.

.........cP~ said...

Salam.

Kalau ambik gambar bajet comel tapi buat tatapan sendiri tak apa kan? Kita tak upload pun. haha.

Ramai makcik2 kawan2 lebih berusia tanya pasal ni jugak. Kenapa budak2 sekarang suka ambik gambar macam ni?

faten afiqa said...

huhuh ! betul3 ~ mereke terover ~ nabi Muhammad sendiri pesan,,,perlu bersederhana dalam segala hal... cukup sekadar memberikan senyuman....but,,,dorang bukan sekdara senyum...dedah sana sini lagi...huhuh...zaman makin berubah ~ :DD

kopi pasta said...

sebab tula ak tak ske letak gambar2 cumel2 aku tu. aku takmau jadi magsa rogol...ehh

Amirul Verdasco Nadzri said...

Ikut kajian dan ramalan kaji cuaca, org yg upload gmbr cantik2 je sbnrnya x yakin dgn diri sendiri. Sbb tu kna muncung skit, bulatkan skit mata, kmbongkan pipi, letak peace sedas so that uuu..comelnya awak..

Kawan aku, lelaki suka gak buat style camtu. Dalam folder ada 15 gmbr dlm pose yg sama. Beza pnjng muncung jek..huhu

Aku suka style elegant. X payah buat sume tu. Just main ko punya expression jek.. Tu lg puas hati..

Encik H said...

erkk..aku pun sama la macaam kopipes..aku takut jadi mangsa rogol, sebab tu aku tak pernah upload gambar..hahaha

kebiasaannya sifat org perempuan ialah suka dipuji..hampir semua kot macam tu..even memang sah2 tak comel, tapi still harap akan ada org komen yg dia comel..

so apatah lagi kalau memang perempuan tu comel, dan dipuji pulak tentang kecomelan dia..kebiasaannya mesti akan ada gambar lanjutan untuk diupload hari2 seterusnya..

tak semua perempuan macam tu, tapi kebiasaannya perempuan memang macam tu..:)

Nong Andy said...

aku pun suka ambil gambar juga hehe...

di puji-puji di lambung-lambung.. ramai yg suka.. cuba di keji-keji.. mana yang mahu?

terima kasih atas peringatan ini.. biasalah ada saja yang obses kat diri sendiri..

ahsfantasy Ryu said...

sangat tidak cool kejap herot sana kejap herot sini.. huhu~

laskar pelangi said...

suka jugak upload gambar. gambar makanan..haha =D kasi semua orang nampak,terus jadi lapar.hehehe

Aida Omar said...

sekarang bukan perempuan je lelaki pun sama.. keh3.. zaman dah berubah.. tahu tak pe bila org rompak gambar dia mula lah dia marah padahal gambar dia public.. cait.

Rozuan Ismail said...

bahaya kalau asyik dok ltk gmbr dkt fb. kan nanti ada org lain salah guna plak

Rapunzeel Cikilolo said...

mereka org cntik... uwek

EL MARIACHI said...

trend k-pop...

misz aisya said...

sy suke amek gmbir gambar gak. tp xde lah smpai nak muncung ke hape. haha nmpk buruk sgt.

besenye sy snap pictures tu koleksi sndiri, especially kalau holiday kat mana2. kalau nak amek gmbr sje2, xkot. muncung? lagi lah tak. haha

deno said...

hahaha.. kan.. selalu tengok ... :P

kay_are said...

seronok kene puji kot.. tu sebab yang suka sangat tu.. tapi memang aku pelik macam ko cakap tadi.. sendiri upload gambar seksi, bile orang komen seksi kemain marah lagi.. padahal salah sape sebenarnye?

kiera'sakura said...

nak ambik gambar dengan suami jerrrr skang nie :p

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers