CORETAN TERBARU NADH

Video I Nafasku by Jamiel Said

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku memang jarang post video dalam blog kan? Tapi kali ni aku nak juga letak satu video. Sebenarnya aku tak pernah dengar nama Jamiel Said dan malam sabtu di Bazaar Larut Malam area Gombak kot kalau tak silap, ada persembahan live!
Aku paling depan dengan PPP ehh 
Serius terpaku. Sebab bukan senang nak nyanyi depan orang ramai. Solo. Orang tengok. Suara sedap! Lagu sedap! Lirik pun sedap di dengar. Meruntun jiwa aku. Rasa nak cakap i love you kuat-kuat dah. Tapi masih terkawal emosi aku. Bakat baru yang masih mencari-cari ruang nak menyerlah, eloklah kita promosi sama-sama. Kita tolong orang, insyallah ada balasan yang baik kan?

Tapi serius jatuh cinta dengan suara dia. Selepas Anuar Zain dan Black, Akim, Lan, Hafiz, Aizat... ehh ramai pulak. 
VIDEO SINGLE NAFASKU- JAMIEL SAID
Ps: Kalau nak kenal dia boleh google nama dia. Takpun klik kat FANPAGE dia kat SINI. Kredit gambar dari FP beliau =) Selamat mendengar lagu Nafasku ye korang.


14 comments:

Eza Faezah said...

'kau yang pertama.. buat ku bahagia, kau yang terakhir, ingin ku bersama..' So sweet la lirik dia.. thumbs up! ;) Best video clip dia. Daebak! ;)

kopi pasta said...

bagi aku suara dia okay tp part chorus tu ak rasa mcm kurang 'kick' bukan dr segi lirik tp dri segi melodi..ok, ko dh curang dgn beto =.='

Dikbi Kamaruddin said...

haah la..sedap suara nyer.... lagu pun best... tangkap leleh abis la...

maitimie said...

spe nie ek?hurm.usya jp lg laaa

kay_are said...

first time aku bace pasal die dalam blog ko ni weh.. err.. banyak nye ko minat selain mamat ni.. =__=

paripariputih said...

aku lebih suka ko couple dgn betto hahah

نورعيم said...

okehh, org lagi hensem dari dia dan betto akak.

eh apa cerita dgn bettoo akak? dah curang? haha.

Hanim Irsyad said...

sore dye best laa :)

kiera'sakura said...

tertinggal satu nama tue BETO :p

Anonymous said...

hahha,
bile pulak ade pic ni weh..

sarangheyo..igt tak memori tuh??


hahahhahaha


Leeza dayasari [santai leeza] said...

not bad lagu tu...

boni kacak said...

sedap juga suara beliau.hehehe

deno said...

ok juga suara dia :)

Nong Andy said...

memang tak kenal dia.. thanks dah kenalkan aku dgn dia.. jap lagi aku nak nikmati suara yg ko kata sedap tu.. tgk aku jatuh cinta tak hehehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers