CORETAN TERBARU NADH

MAMEE: Mi goreng dalam cawan

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Tahu tak jenama mi segera MAMEE? Tak? Ish ish ish mari aku google gambarnya.
Sedap jugak ni
Mee cawan

Nampak?
Yang aku makan sekarang yang ada gambar Shaheizy Sam. Demi membuktikan kecintaan aku pada beliau. Aku belilah satu. Okeylah dari tak ada kan?

Kesimpulan? Sedap dan praktikal. Kenapa? Penutup cawan tu ada lubang yang membolehkan kita buang air rendaman secara mudah dan praktikal. Sesuai untuk orang pergi camping kan. Tak payah dah nak nangis mee segera kita terkeluar dari bekas dan jatuh ke tanah.

Kenapa mee goreng? Sebab aku suka makan lambat-lambat. Kalau nak melecur silalah makan terus panas-panas. Bila dah lambat, secara tak langsung mee segera mengembang menjadi debab. Kembang tekak nak makan kan? So, mee goreng adalah the best choices. Itupun kalau tak ada makananlah =)

Aku cadangkan korang kurangkan letak serbuk dia, agak masin aku rasa. Cubalah dan rasainya sendiri. Mee segera dalam cawan lebih sedap rasanya. Tak tahu kenapa =P

28 comments:

kiera'sakura said...

itulah akak pun rasa cm tue yg dlm cawan lg sedap. myb sebab kita buh air ikut sukatan dia. klu yg paket tue kdang kita terlebih air jadi x sedap kot

Lissa said...

hmmm.nampak mcm sedapppppppppp.

Kancil 8349 said...

tapi jangan kerap sangat..

Mrs. Abi said...

xpenah beli yg mee goreng...slalu letak air panas itu aje...hahahaha...mcm sedap...nk beli lah!!

aku HaniAsyira said...

dah lama tak makan megi dalam cawan.. xkisahlah goreng atau yg basah basah sampai mee kembang semangkuk tuh

Jna marcello said...

aishh bole lak mcm tu kan abes kalau na suka kat brad pit xbole laa mkn maggie hahahahaha ;)) CUTE entry ni!;)

Romeo Laut said...

Kalau boleh, elakkan makan benda-benda macam ini. Sedap, tapi merosakkan.

CikZaitul said...

hai cikpah jadi duta magee ek...

taktau pun..
ekekekkeke

maitimie said...

siryesly, lo time lapar...kena-kena lg time tue xde mknn..ammmmakkkkkkk aihh! nneguk megi pown daah mcm nenguk spageti yg ade bebola daging beso2 taw.

haha.slurrrpppppp!

boni kacak said...

wah..mee fgoreng dah disediakan dalam bentuk cawan jugak ye..baru saya tau ni

Nana Lee said...

suka betol iffah dgn mamee kan..:)

Mieya Atiera said...

Dah lama tak makan yang dalam cawan punya. Selalu makan yang dalam peket je kalau malas nak masak. hehe

reenapple said...

err.. dah lama tak layan benda alah gini. Haha. Nampak macam sedap.. ekeke. =)

deno said...

deno jarang2 boleh makan mee ni.... setahun sekali kot... huhu:p

Rapunzeel Cikilolo said...

emm. mknn hostel aku ni. best! tapi aku ttp setia dengan meggi :)

EL MARIACHI said...

maggi kari gak pilihan saya...yang mamak buatkan...

leakedknowledge said...

slurppp...tp tp yg jenis cup ni biasanya quantiti tak berapa nk cukup.harap cup tu jer yg besar...meggi nya lekat celah gigi jer...=.='

maszull said...

assalamualaikum iffah...betul tu mee segera yg dalam cup tu lebih sedap rasanya dr yg dlm plastik tu...:)

Hafizin Jamil said...

doctor cakap tak elok makan maggi... :)

kay_are said...

yang dalam cawan kadang2 megi die lagi halus dan lebih anjal.. tu sebab lagi sedap kot..

Iman Lee said...

saya sumer maggie saya sebat. pencinta maggie ohh ohhh :P

Nong Andy said...

aku tak makan jenama ni.. aku setia dgn maggie hehehe...

HannaNana Swift said...

ingatkan xde maggie goreng dlm cup..hehe

headayahchul :) said...

Dah tak boleh makan maggi .Pantang tok budak spm ><

Eza Boom Boom :) said...

ini yang Eza nak try nih.. nyum2.. :D

Anonymous said...

Wondeгful beat ! I would like to apprentice whіle you
amеnd yοur website, how could i subscribe for a
weblog web site? The account hеlped mе a applicable
dеal. I had bеen а lіttle bit familiаr
of this your bгoadcаѕt offered shіny
cleaг iԁea
Also visit my page : no credit check payday loan

Anonymous said...

Thanks fοr ѕharing your thoughts.
ӏ reаlly aρprеciate yоuг efforts and I am
ωaiting fог уour fuгther post thаnkѕ once again.


Alѕo visit my ωebpage: Stun guns

Anonymous said...

I belieѵе everything said was very
гeasοnablе. But, think аbοut this, suppose you were to сгeatе a κiller title?
Ι am not suggeѕting уouг сοntent is nοt gοod.

, but suppose you added a post titlе that maκes
peoρlе wаnt more? I mean "MAMEE: Mi goreng dalam cawan" іs kinda plain.
Υοu could lоοk at Yahoo's front page and watch how they create news headlines to grab viewers to open the links. You might try adding a video or a pic or two to get people interested about what you'νe written.
Just my oрinion, it cοuld bгing your pоsts
a littlе lіvelier.

Stοp by my sitе: payday loans uk

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers