CORETAN TERBARU NADH

Thank you so much TIRANA ADUKA dan LEEZA

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku dapat hadiah. Terima kasih kepada Tirana Aduka sebab sudi kasi hadiah untuk aku. Apa hadiahnya?

Sticker blog ni. Wah nice. Tapi url tu salah. Patutnya iffahafeefah.com. Tapi tak apa, aku dah tampal kat laptop pun. Lepas tu yang lain-lain tak tahu nak tampal kat mana. Terima kasih sangat-sangat ye.

Lagi satu aku dapat hadiah kad yang comel sangat dari Leeza, Blog Santai Leeza. Itu pun sangat aku suka. Dia buat sendiri kad tu. Agak kagum sebab aku mana berseni. Jadi sangat-sangat hargainya Leeza. Comel!

Korang jangan marah aku, aku ada ambil gambar tapi tak boleh transfer dalam laptop pulak. Tapi apapun terima kasih kat dua-dua blogger ni. Wah rasa aku tak layak pun nak terima hadiah macam ni T.T.

Siapa kata jadi blogger ini tak membahagiakan? Kadang sahabat alam maya lagi menghargai dari realiti, bukan hadiah semata tapi kasih sayang mereka tak berbelah bagi. Macam keluarga. Wuwuwu jadi jangan rasa pelik kenapa aku jatuh cinta dengan dunia maya =)


18 comments:

BlueiceButterfly said...

bestnya dapat hadiah..hehe sahabat dimana-mana :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

IFFAH... Leeza ada salah print iffah punya URL? kalau ada bgtahu erk.. i repost balik.. hehehehe.....
yg penting iffah happy k..

afzalsukasuki said...

mana stickernya?tak nampak pong?ke ko klepet aku ni iffah oi hahaha

paripariputih said...

mohon usahakan tuk upload lam pc weh.. aku nak gak tengok ha ha ah ^_^

نورعيم said...

untungla ade org bagi hadiah. haha.

محمد رازيق said...

syoknya dapat hadiah. kami ni tak dpat pun. hehe

korie hensem said...

emm, akak punya hadiah dah sampai eh,

kita punya hadiah drip kak leeza xdpt lg . huhu , xsabar nak tgok

hana hadi said...

perenggan bawah tu mmg betul kan

zila manaf said...

buktikan hehe wahhh baiknye kwn2 kann

boni kacak said...

betul tu..kadang sahabat maya lebih memahami kita sebenarnya...

L said...

sonokla dia dapat hadiah. hehe.. L nk hadiah boleh?

Dikbi Kamaruddin said...

Dapat hadiah??? jelezzz...huhu...

maitimie said...

bestkan kalau dapat hadiah hari-hari. hee

Aziela said...

TA tu memang baik kan...

kay_are said...

sekali dapat dua hadiah.. memang best r kan.. sebab kadang2 dari kawan yang real pun susah nak dapat hadiah betul tak?

kiera'sakura said...

tak pelik sbb akak dah merasainya pun ;)

Nong Andy said...

aku pong nak hadiah juga hehehehehe

Eza Faezah said...

mesti comel sticker tu kann? :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers