CORETAN TERBARU NADH

29# Wordless Wednesday

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Google
Ps: Moga dia berjaya jawab soalan=)

15 comments:

safwanmahzin said...

semoga berjaya..=)

K O R I E said...

selamat berjumpa doktor bear ;p

Rosalia said...

gud luck :)

Lea Isnawi said...

dia= bakal doktor??

gud luck

Eera Shera said...

take care ;)

Rozuan Ismail said...

wah,cerah masa depan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dia doktor ke?smgu tak nmpk iffah kat fb nnt lah ye?huhu

Gen2Merah said...

wowww.. calon tu bakal doktor ya.. alhamdulillah... semoga segalanya d permudahkan.. tak sabar nak menanti hari kebahagiaan kamu berdua.. ehehe

.........cP~ said...

:) entah bila entah nak turun KL tu..dah lama tak gi sendiri macam takut sikit.. hehe

Totie@Tomy said...

doktor bear???

Faaein Talip Roy said...

ya... Good luck lah untuk dia..

Nong Andy said...

chaiyok!chaiyok! Aku doakan moga kau 'menang dgn jayanya' dlm peperangan itu hehehe...

* dont miss u? sure, i'll be missing yr n3...

kiera'sakura said...

semoga slamat semuanya Iffah...
semoga dipermudahkanNya.. amin

msredcheesecake said...

'dia' tu sape? Hahaa...... Saje menyakat bole?

Aretikz said...

Tentang Dhia? ahakz..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers