CORETAN TERBARU NADH

Contest Kami Seiras!



OK. Contest adalah wajib bagi aku sekarang.


Klik pada BANNER atas ni kalau nak join oke.


KALAU NAK TAHU SYARAT PUN KLIK BANNER itu oke?


Aku nak pertaruhkan gambar aku dan mak.


Kenapa?


Ramai kata kami seiras. But aku gelap sikitlah. hehe


Here i come!

RAKAN YANG WAJIB JOIN~~~

Korang kena join. haha~~~I da tag anda



Post by,

Miss Ran 

4 comments:

.cik yaya. said...

x bg link pun masuk contest ...huhu..naseb baik terjah blog kamu,,

Miss Ran said...

yeke..ops sori..ngat da letak..sje main msuk..

.cik yaya. said...

ok..bru adee..huhu,,thank yaa

Miss Ran said...

huhu blog byk post sgt kot..hehe
ari tu mmg da bg backlink..cik yaya kot tak perasan=)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers