CORETAN TERBARU NADH

Ada aku kisah???

1. Dari mana dapat nama blog?
Dari satu cerita sal perempuan tu buta pekak dan bisu.  korang search kat google kompom ado! Aku UBAHSUAI menjadi blog title aku based on pengalaman~~~agak jiwang kan? 

2. Maksud disebalik nama blog?
Dah tertera kat Header...tak perlulah kot terang panjang lebar lagi hehe~~

3. Siapa orang kuat blog?
Top 5 follower aku, tanpa korang blog aku bersawang tanpa pengunjung. UMPAMA restoran yang terperusuk di bawah tanah tak ada orang perasan.

4. Angan-angan terhadap blog?
Semoga blog ni tak berkurap, berkudis, bernanah (dijangkiti AIDS) dan di lempar telur busuk...(siyes!)


5. Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa?
ADA AKU KISAH? cam ganas, brutal kan? aku tak berhajat nak tukar pun~~~

6. Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana?
Kat Majalah Vogue~~~wakaka tak penah terpikir pun...lagipun blog tak gah mana kan...

7. Blog yang pastinya wajib disinggah setiap hari?
Blog top5 follower i la...blogusanglagibersawang, ayeemayam, blog yang ada resepi, blog yang ada enovel yang best2~~~banyaklah kau! semua nak korek...



8. Sila lengkapkan..
SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA . . .sebab dia best! EH bukanlah, puji blog sendiri nampak...ko nak kena baling telur busuk yang berlendir-lendir ke? OMAIGOD! Tok sei ambo!



Kembali serius di depan lappy sendiri yang tunggu ajal menjemput~~~
saya sangat-sangat suka kat belog saya ni sebab saya dapat tulis apa-apapun yang saya suka. saya bukan kreatif, dahlah buta IT.  Nak manage blog pon tengok TUTORIAL.  (Kesian gila muka anda!) But apa yang penting this is my blog secara HALAL jadi ia menggambarkan saya.  no hipokrit, juz i, me and my self ++++++membe2 yang support i~~~KAMSAHAMNIDA!




sila jawab:::
tehah
nan
tika ashari
juhaidah
anis
kak fyra


Post by,
Miss Ran 

2 comments:

jude razali said...

nie contest ka??

Miss Ran said...

nope juz suke2 nak suruh kome menjawab at blog kome huhu..sebenarnye aku kene jawab but tak tulis jwpnnye ag..juz post wakaka

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers