CORETAN TERBARU NADH

First Contest by Adam Haiqal


CONTEST2...Marilah meriahkannya.

CONTEST ini adalah TERBUKA kepada SEMUA!

Tema bagi Contest Adam adalah
"Kenangan 2010 dan Azam 2011"

Kenangan pahit:::
TIKAM DARI BELAKANG!!! I hate that. Sahabat tak berguna. Menyesal aku kenal dia.  Tapi dendam tak adalah. Ceritanya begini, satu hari dia berduka. Akulah tukang rawatnya.  Tapi bila dia dah ada kawan yang baru terus aku jadi melukut di tepi gantang. lepas itu boleh pulak kata aku bukan kawan yang baik? HOW DARE YOU!!!

Kenangan Manis:::
KAKAK kesayangan saya berkahwin. Memang sangat manis. Manis itu bak semanis darah pengantin baru. Hehe aku bukan apa, cuma suka tengok orang kahwin. Bahagia. Macam fairytale HAPPY EVER AFTER!!!


Azam:::
Azam itu pakcik aku? Hek bukan. Azam aku tahun lepas iaitu 2009 belumpun tertunai. Aku budak baru belajar. Jadi tak nak tamak-tamak. Guna aje azam 2009, 2010 untuk 2011 ni. Azam sangat simple tapi susah nak laksanakan. Eh malulah saya. Hehe AZAM SAYA IALAH NAK MENGHORMATI ORANG YANG LEBIH TUA. tak kiralah tua setahunpun. Sebab saya rasa sakit hati tengok drama-drama kat TV tunjuk kisah masyarakat makin lama makin rosak.




TAGGED 3~~~
jue
teha
fyfi

Syarat-syarat contest
  1. Mesti lah follow blog Adam Haiqal.
  2. Ambil gambar kat atas ni dan buatkan 1 entry pasal Contest Adam Haiqal nih.
  3. Ceritakan lah apa kenangan korang sepanjang tahun 2010dan buat list azam korang bagi tahun 2011.
  4. Lebih menarik kalau sertakan gambar-gambar kenangan tu(*tambahan idea)
  5. Bila dah selesai,sila tinggalkan link korang dekat MANA-MANA ENTRY Adam okay?
  6. Dan boleh tagged member.*jika mahu*
  7. Oh ye.Tajuk entry korang, " First Contest by Adam Haiqal"

1st winner 
Barangan Facial Set (*3 = cleanser,scrub & moisturizer) daripada Body Shop (*Vitamin C or depends on winner nak mana-mana satu set)

2nd winner
2 Tiket Wayang TGV 3D (*Adam akan bank-in duit tiket.Memandangkan tahun hadapan banyak cerita-cerita baru akan publish,so korang boleh redeem money kat Adam anytime.As long as sepanjang tahun hadapan sahajo)

3rd winner
Topup mana-mana number sebanyak RM20

Oh saguhati?
Hadiah misteri.
Pemenang akan dipilih seramai TOP 5 sajo.
Pemenang akan dipilih sendiri oleh Adam Haiqal.
No Bias!

*Perhatian!Contest akan berakhir sehingga 15 Januari 2011 atau mungkin akan ditunda.




Post by,
Miss Ran 

2 comments:

Adam Haiqal said...

thanx...
sila checklist nama anda dlm blog adam!
keputusan akan disiarkan within 2 days from now :)
Gudluck and thanx for joined the contest.
For those yang menang,i'll inform thru my blog ; and for those yg xmenang,its okay kann?Jangan pulak pasni xnak bertegur sape pulak ye...:)

Miss Ran said...

ok thanx

eh takde la
mne de cmtuh

hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers