CORETAN TERBARU NADH

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway


nak join~~~~

ok sekarang aku nak tag korang ye...kang aku inform kat blog anda~~~


Spesifikasi hadiah :

Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
Berkapasiti 4GB setiap satu
4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu.. 


JOM ORANG KAMPUNG KITA JOIN INI GIVEAWAY...LUCKY2



Post by,

Miss Ran 

5 comments:

Izamir Ridzwan said...

thanks join

~ch@wi~ said...

gud luck... ;)
hpy new year!! :)


Kepentingan Ranking Blog Korang

DiaUmaiNiNaz said...

gud luck !

Miss Ran said...

tengkiu so muchhhh

Miss Ran said...

@tuannye contest
welcome hehe

@chawi
seganlah i..welkam
epi new year wlpon lmbt da

@diamaininaz
tengss

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers