CORETAN TERBARU NADH

3+5


Cuba teka kami di mana?
Published with Blogger-droid v1.7.4

19 comments:

shera haifa said...

kat Icity.. kat entry bawah ada klu.hehe

ijA said...

icity ek..wahh..

Bella said...

Kat Jepun... haha
takla.. mesti kat icity... hehe

H.J said...

kat bumi lagi..bukan planet lain

headayahchul :) said...

I-city :DD

.........cP~ said...

Kalau bukan ICT kat "I Siti". Suka la tu...

Asyiqin Haulisah said...

icity sbb nengok bunga blakang tu. bunga ke pun.

Gen2Merah said...

bunga2 sakura.. macam kat Jepun je.. hihi

msredcheesecake said...

Kat the Curve ke kat i city?

Nong Andy said...

semua org ckp icity jadi aku pun nak ckp tmpat yg samalah hehehe..

yelah n3 sebelum ni kata gi sana. lagi pong pokok2 tu mcm pokok kat sana cumanya siang xde la lampu hehehe..

oh.. best korang jejalan ye!

*jeles ni. iffah dah mkn big aple :)

EruzuLiyana said...

wahhhh, bnyk kenangan kat ict zmn muda2 dulu,haha

fRaMe+LenSeS said...

ehhh ehhh.. kat mana ni? :P

Jerr said...

Kat bawah pokok kan ? :D

Suhaili Sarif said...

kat jepun
#faktaataupropa

Teenager Housemaid said...

kat icity sebab pokok tu! hehehe

deno said...

yup! macam kwn2 lain jugak, deno rasa ifa kat icity sbb nampak gaya pokok tu... heheh

Eza Boom Boom said...

Eza tak pernah pg, hee. sebab tu tak tauu ;)

sergeant keroro said...

Kat pekopon

kiera'sakura said...

laaaa dh x blh teka... slalu terlambat... miahahahaha :p

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers