CORETAN TERBARU NADH

Cerita pasal kawan lagi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Setuju? Apabila dah macam-macam aku lalui selama aku ada ada dekat dengan kawan-kawan selama lima tahun khususnya, aku rasa aku setuju. Korang macam mana pulak?
#Korang nak tunang dan nikah? Klik sini untuk melihat pakej hebat =)


20 comments:

zila manaf said...

tade kwn ssh, kwn ramai xguna pn ssh. besedehana jelewwww huhui

boni kacak said...

saya sangat2 setuju ok!! hehehe

paripariputih said...

Iffa mohon bagi aku no Deeyoudee ni ha ha ha >..<

ayie zaharuddin said...

kena kawan ngn sume org. tapi kawan rapat ar yg kena tolong menolong hehe ntah3 haha :p

ni reply kt blog: iffah: hahaa tak bersalah. tu boleh salahkan connection kot..lagipun gambar mmg resolution besar skit kali ni hehehe sori!

EL MARIACHI said...

setujule...

Ismi Iman said...

kak mcm statemnt saya plak ai nh

Biar kwn lupe kite, jangan kite lupe kwn

Hnahdy said...

Dan selama 5 tahun sengah, Hana tak ada kawan yang betul2 ngan ngan hana. Kwn yg hna rapat pun sekadar nma kawan ja:) tapi kalau masa form 4 Ada kwn yang rapt sampai skrng. Gembira sedih Hana sepanjang 5 tahun sengah Hana ceritakan kat dia..Dan hna xnafikan hna nak habiskan CEPAT sisa hidup Hana kat sini berapa minggu ja lagi..

P/s: org sedih nk pisah, hna nak CEPAT pisah.huhu

leakedknowledge said...

oh kau nak kawen ka?? alhamdullilah..mohon hantar ekad kawen..eh eh, ker kau dh kawen? @_@

reenapple said...

aku setuju. =D

K O R I E said...

rsanya susah nak cari kwn yg betul2 paham kita tp xmustahil ada

btw, kwn jea dgn semua org, asalkan xcari masalah dgn org .

^__^

Rozuan Ismail said...

hye ayie zaharuddin!! my schoolmate!! btol tuh kwn byk tapi bila masa susah x de sorg pon

Fel said...

Belum jumpa lagi kawan sebegini.

kay_are said...

memang setuju r.. ape guna kawan ribu dalam fb sedangkan hakikat die i dont know you actually.. hee

ellieandcarl'sstories said...

klik link mane iffah. kite x jumpe pon

Hyuuga NeJI, . . . said...

be friends with anyone, . . . . .

but be careful, . . .

cause when dealing with friends, we usually let down our guard or precautions, . . . . and that made us exposed to "danger", and prone to "infection", . . . . . . .

but when we deal with enemy or stranger(not friend), we usually be extra careful and maximize our guard or precaution, . . . . .

and that is how sometimes, friend can be much more dangerous than enemy or stranger(not friend) . . . . . .

bace entry iffah dapat idea untuk buat entry, . . .
PERTARUNGAN NINJA antara 2 sahabat seperjuangan : Antara Kebencian dan Kemaafan

kiera'sakura said...

apa guna akak jadi kawan klu tak boleh bagi bahu menumpang air mata kan. eh akak bukan kawan iffah, akak KAKAK IFFAH AFEEFAH :D

Nana Lee said...

Betol ! sy pn pernah mengalaminya...sabo ajelah..

deno said...

betul .... sedih plk tetiba... deno dah la kurang kwn... kalau ada kwn ramai pun suka amik kesempatan... mentang2 la kita lemah kan... sabar je la...

Nong Andy said...

ah.. setuju juga :D

aDisH.sHidA said...

betul tu..biar la x ramai kawan tapi masa susah dia tetap dengan kita..tp kalau ramai kawan semua nya ok lagi bagus kan

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers