CORETAN TERBARU NADH

Dia boleh bertukar wajah dan berubah...

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Okey tanpa membuang masa dan aksara. Aku tunjukkan wajah header yang baru.
Suram tapi ceria
Seperti biasa, entry ini tanda terima kasih kat Han sebab rajin editkan blog aku. Aku mintak semalam, semalam jugak dia siapkan. Hebat orang pandai tukar-tukar baju blog ni. Nak belajar jugak, tapi tak payahlah. Han kan ada?

Sebenarnya cemburu dengan Han, masuk blog dia selalu tukar baju blog. Satu entry, satu baju aku agak. Haha selamat tinggal pelangi aka kek lapis, dan selamat datang baju hitam legam. Aku request hitam, putih, kelabu, suram, emo.Tapi dia kasi yang ceria jugak tang header. Jangan tanya aku siapa perempuan berenam kat atas tu. 

22 comments:

Are_Rull said...

hai slm perkenalan. btw, header ni lbih cute and nice kot .. even hitam legam .. tp sy still nmpk ceria nye ..

Nong Andy said...

o... dh xde pelangi. patut la tadi pagi masuk baca cerpen rasa pelik jer hitam2. ingatkan sal tenet aku yg hampeh

Dik bee said...

yang pakai cermin mata tu aku...hihi...nak jugak enterprem...hihi

Lina Hamiedah said...

apa motif blog menjadi hitam suram emo ni??? mohon memberi penerangan kepada diriku yg comel lg menawan ni.. hahahahaha.. btw aq suka warna ni,,, ...

Hana Amylia said...

kalau design emo lebih satgi semua pakat nak emo ja masuk sini kita bagi ceria2 sikit..hahahah :D

thanks utk entry ni betul2 appreciate it ;)

paripariputih said...

aku suka yg baru ni walaupun tak de kaler pelangi... tapi gambar aku tak termasuk dlm frame kat atas tu k-bai

Yana Sakura said...

dia boleh bertukar wajah dan boleh bertuka suara..ini bukan cerita hantu ..pontianak jgnn...hahhaa


wah! yg nie nmpk nice n elegance..ehh..hehe..btw,I'm lovin it.. (=
kbai..

reenapple said...

Pasni kena tukar nickname dah. Tak ada akak pelngi dah.. Hm Hm hm hm...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

comel je header . :)

kopi pasta said...

hitam putih? migrate dari kek lapis kepada taik cicak? ehhhh...:P

Anonymous said...

hahhaha..dis is sweet yang berenam tuh...

tahun baru , header pun nak baru..
aku nak jugak lah..

hmmm.hmmm.hmmm

misz aisya said...

alolorhhhh comel nye!! blog lme wrne wrni, yg ni hitam putih pulak..xpe, ubah selera sekali sekala tak slh kan.. :)

Mrs. Abi said...

oooo pelangi itam putih dh hahahahaha... cantik! hana amylia mmg ohsem lah!

akoo said...

cantekkk! =')

huu akoo pny blog pon dah lame gila tak diubah..

NIA SI DRUMSTICK said...

Simple but nice la Awk..sweet Sgt..

deno said...

wah ifa!!!!!!!

cantik3!! suka tema hitam putih ni, simple tapi nice sgt2! hihik, sori ter'excited' dgn wajah baru blog ifa:)

azstory said...

ingat line tenet cam siput die tak upload lg warna2 pelangi.. dah tukar konsep rupanya...hehehe

Dari warna warni ---> hitam putih perubahan yg sgt drastik dan bombastik.. hehehe

cimöt said...

comeyyyy ahhh! shuker ngat!

Encik H said...

okey..aku xtanya siapa perempuan berenam kat atas tu..tapi aku cuma nak tanya, antara yang berenam tu, kau yang mana satu? :D

Cik Pensil said...

walaupun hitam putih . nampak cantik :)

kiera'sakura said...

header tue cantik. akak nak perasan yg bercermin mata tue akak :p

kay_are said...

aku tukar kulit setahun sekali je.. malas.. err.. tapi memang cantik header ko tu. dan aku tengok ade certain blogger yang perasan dorang dalam header tu.. =P

tajuk entri macam pernah aku dengar tapi dekat cite mane ye? @.@

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers