CORETAN TERBARU NADH

Aku terima nikahnya...

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sumber Fb
Ps: Dia ingat senang agaknya.

13 comments:

ijA said...

setuju...

ahsfantasy24 said...

ambil masa,
fikir sebaiknya,
semoga kita bersedia..

K O R I E said...

Huhu,disebalik aku terima nikahnya ..
berat tuh .

FasiHaH SupiaN said...

haa tahu xpee

shera haifa said...

@_^

Cik Pulau said...

hurmm..
sebab tak senang la sekarang ni takde yang lafaz lagi.. errr...
lalalalalarikkkkk.....

Aien Not Alien said...

tanggungjawab dalam membina perhubungan halal.. :)

Nur Zulaikha said...

uishhh...berat tu..cube byangkan 'kalau' kite jadi lelaki???

nabila faryzza said...

tanggungjawab seorang suami. betul betul. dia ingat senang. hehe

AbbotCottage said...

hahahahah part ni aku suka sungguh!!

Eza Boom Boom :) said...

lafaz memang senang, tapi untuk menggalas tanggungjawab tu tak semudah sekali lafaz :)

Nong Andy said...

ingat senang?

kiera'sakura said...

Benar~~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers