CORETAN TERBARU NADH

Sekeras-keras lelaki pasti lembut bila bicara tentang cinta

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sekeras-keras lelaki pasti lembut bila bicara tentang cinta.

Siapa yang cari keyword macam ni? Disebabkan aku bukan lelaki. Jadi aku serahkan kepada yang lelaki untuk menjawab. Hah apa lagi. Jawablah =P Yang perempuan boleh je kalau nak jawab.

Ps: Dia malas nak jawab!

17 comments:

nsk said...

When it comes to love thingy everyone can be so fragile including the macho man pun. Eceh.

cintailmu89 said...

haha..kemain panjangnya keyword ..

Farhanhanif91 said...

its true....hahaha

Eera Shera said...

ye ke? emm tak tau la

Unknown said...

tapi, ego lelaki selalu tinggi kalau nak cakap soal cinta :)

fRaMe+LenSeS said...

tak jugak. :D

Miss Xyz said...

benarkah? betulkah? anda pastikah? hakhak, sye x psti ;)

Unknown said...

panjag gila keyword

Cik_Shiqah said...

mak slalu kata kat abg yg agk pns baran..

"takpelah.. nanti kalau jumpa pasangan hidup, panas baran tu hilanglah nanti.."

cinta boleh merubah sikap seseorang itu kot? huhuhu~

Shiema Sufian said...

yeaaah, hati keras hanya luaran tapi hati baik dan cair dengan perempuan bila dibicarakan tentang cinta (:

Anonymous said...

errr..
tak kowt!
sy tetap tak eksah tentang cinta!
hahaha

Unknown said...

aku bese je..ahha

Mazni said...

Hahahaha, betul la tu.. kan lelaki pandai main ayat cinta. manis dibibir le katekan..

Unknown said...

tak semua kot...
ada je lelaki yang tak suka berbicara tentang cinta..:)

aamalinaazman said...

kekekeekekke
okeh, nnti opah suroh d selected person jwb
hehehe

Kira Sakura said...

die cari tajuk novel kowt... hihihi :p

Nong Andy said...

Lelaki yg cool pun kalau kena panahan asmara.. habis!! :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers