CORETAN TERBARU NADH

Herbalife

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Bagus ke? Kalau aku kata bagus macam mana? Ada bantah? Bukan aku yang guna. Ada seorang gadis yang berjaya turunkan berat badannya. Sikit pun ok dari tak turun langsung. Dulu dia 61 kg kini  55.8 kg. Korang kalau ada yang berminat boleh klik sini untuk melihat pengedarnya.

Dia ada penimbang yang boleh ukur berat, peratus lemak, peratus air, BMR dan macam-macam lagi. Memang canggih. Korang kena keluar duit sikitlah kalau nak sihat dan berat badan ideal. Ni bukan minuman pelangsing tapi minuman kesihatan. Ingat klik sini untuk contact beliau! Memang berjaya. Aku nampak sendiri perubahannya.

Silalah cuba HERBALIFE. Korang mungkin akan memiliki berat badan ideal dengan tubuh=). Jogging boleh tapi lambat. YANG PENTING PEMAKANAN DAN MINUM AIR MINERAL DENGAN BANYAK!

Ada yang tanya untuk naikkan berat badan ada tak? Ada. Aku lupa tulis. Herbalife ada formula yang boleh membuatkan berat badan anda naik mengikut BMI dan BMR yang sesuai. Pada yang kurus kering, sekali angin terjah dia pun terbang bersama, aku sarankan korang tanya Cik pengedar. Dia boleh jawabkan dengan lebih PROFESIONAL. Aku amatur. Pengiklan tak berbayar. Siapa nak nak suruh aku iklankan apa-apa. Silalah=)
UNTUK MENDAPATKAN MAKLUMAT LANJUT SILA KLIK SINI. Okey?
Post by,
Miss Ran 

74 comments:

Solihin Zubir said...

bukan produk JusMate5 DDR kan? heheh..

Unknown said...

jus mate tuk kurus
herbalife minuman kesihatan..bole kurus boleh gemok

lgpon herbalife de penimbang yang menunjukkn mcm2 sal bdn kite..tak ckup air..lemak pd organ..mcm2 lg

eh macam niaga lak

Pija said...

pipahhhh i really appreciate2 dat,hehe..thnxs

Unknown said...

rileks la pija..bende kecik je

apdm said...

salam


hehe,,,suka kurus tanpa mengharapkan bantuan... badan kita ni lain sikit..heheh

Unknown said...

hehe nape syira? bukan nk pakse pon..juz tuk kesedaran kite sndri..kurus bkn utk nk cntik

sweetcardigan said...

jom join contest ni,
http://sweetcardigan20.blogspot.com/2011/02/cardigan-free-utk-contest-pose-dengan.html

Rosmawani♥ said...

datang dr blog abg ben :) jom follow sy jgak untuk semangat sy .. Maceh...

Unknown said...

semangat apakah?

Unknown said...

sweet ncardigen..join tande spport

Unknown said...

mueheh..kalo aku kate aku kenal toke besor die camno..heheh

Unknown said...

yeye je knl tokei die...tak cye huh

Anonymous said...

I like this forum. I’m glad to have found so much helpful advice here. Many thanks to you all mates!

Unknown said...

welcome. Thank you anon

Unknown said...

muahah joe grimjow tu toke besor gak tu..ehehe

AdyBudika said...

http://www.adybudika.com/2011/03/takde-entri-kita-wat-entri-follower_9236.html

cerita pasal anda :)

Unknown said...

@jiji yeke? kim salam kat die..kate i pomot dienye produk ni haha tkde komisen ke

@ady tengs yoooo..hehe

kay_are said...

betul2 berkesan ke ni? tapi kalau dah memang sekeping cane lak?? =P

Unknown said...

kalau nak tambahkan berat badan pon boleh..nak kuruskan perut yang buncit pon boleh

dia ada formula..apa kata anda klik kat link yang saya bg tu. okeh..die akn trangkn

Tasha said...

anda di tag:

http://natasha1987.blogspot.com/2011/03/di-tag-sebagai-jawa.html

Unknown said...

tsha sedg berusehe nk jwb

Zuwairi Aiman said...

ada kawan mkn benda ni.. ok je berat badan turun.. sape nk try boleh je

Aida Tamrim said...

Ooowhh... Kalo berkesan, nak gak cuba sebab SAYA NAK KURUS !!! >___<

Unknown said...

@zu yeke..berapa byk turun?

@adia bole kontek empunya badan

Anonymous said...

Hello everybody! I’m new here, but I’m happy to have found such a cool forum. Thank you for sharing great info here.

Unknown said...

hye anon

@taufiqhelios said...

TH tatw nk bgtaw cemana..tapi hope kat sini bole lah...ran menang kontes yang TH anjurkan..sila baca sini untuk maklumat lanjut

http://taufiqhelios.blogspot.com/2011/03/pemenang-kontes-sambutan-setahun.html

@taufiqhelios said...

dah tengok kamu menang my kontes?

Unknown said...

TH sori baru on9..dah tau..tengs sgt2

Zue Sancer said...

ala bestnye..dapt turunkan berat badan. tapi takde bajet la..
engat nak kurus ngan joging je. dan kawal makan. tapi kawan kate susah nak turun.joging just tok sehat jer toi ke kak?
reply kat blog zue eh?

Zue Sancer said...

hohohoho.....duit takde..kene joging huhuh

Qaseh Dalia said...

alaaa nak lah ubat2 yg leh gemukkan badan huhu

Unknown said...

herbalife bole..jap bg link pengedarnye

Unknown said...

hebat! :D

Unknown said...

apa yang hebat?

sekamar rindu said...

kalau bagus boleh guna....:)

Unknown said...

da terbukti..kalau utk kebaikan pe slhnye

Nurdiyana Yaccob said...

deqdeq pun baru je mula mengambil herbalife ni...harap dpt kurangkan berat badan ke berat ideal

Unknown said...

doakan deq2 bjaye

Anonymous said...

Salam..wah..huhu.

Unknown said...

wah utk pe??hehe wslm

Butik Ummi said...

salam kenal..
lwt2 la blog sy yea..

Unknown said...

ya ummi salam knl

Faten Rosli said...

fatin skg tgh try b'jog..
tak reti la mkn2 produk2 ni.. nnt asyik terlupa mkn je..huhu..;p

Unknown said...

fatin kene kuruskan bdn ke? da kurus je tuh hehe okey smoge brjaye ye

Hakimi Reza said...

wahh~~~~kalau nak tambahkan berat badan???hahaa

Unknown said...

erk en nakai..bole je naikkn brt bdn..ade formula naik n turun..best2

eqbalzack said...

salam.abg eq singgah sini jalan2(sebab cuti 2 hari) hehe...

Mutiara Bernilai said...

pernah makan herbalife dulu,,utk naikkn berat badan.. :P

Unknown said...

@Abg eq
wslm er abg eq hehe cuti apa?

@mutiara
err naik tak bratnye?

yanamib said...

wahh promote herbalife..hehe~ =)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

terjah dari blog "sandiwara seorang insan" @ syafiqrosli :)

Unknown said...

er tolong membe je

Unknown said...

@top

mekasih2 hehe

Farhan Zulhusmi said...

menarik nie....
tapi sy dah kurus...boleh ke bertambah lagi kurus??hahaha

Farhan Zulhusmi said...

gud luck...gud luck.....
xlampak muka lansunglah..hhehehe

Unknown said...

bagus ek?mahal tak?

Unknown said...

@encik zul
bace abis tak? y kurus nk gemok bole..tp takperlu kot
muke? gudlak? tak paham uwaaa

@edy bgus la kot..mahal suda smestiny bg org tk keje=(

deeya said...

HERBALIFE memang berkesan .. ade kawan guna produk nie :p

Unknown said...

yeke deeya..
berapa berat nye turun?

Unknown said...

yeke deeya..
berapa berat nye turun?

Mat Gebu said...

salam pagi jumaat utk miss rann...

Unknown said...

selamat pagi sifu..msk pe hri ni?

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

cam besh jerkk..nanti pas2 pantang nak try r..

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Unknown said...

sblom cube tnye nsiht doc dlu k mummy

noa said...

amat tak berdisplin bab2 makan ubat ni, aisyhhh

ENTRY HOT : Hari Ini Dalam Sejarah

izuddinrahim said...

erk. kalo nak bagi tinggi ade tak?
kehkehkeh

Unknown said...

erk tu kalo ade nk gak haha

Unknown said...

akak dh lama tak minum herbalife...mmg pernah trun berat sbyk 3.5 kilo dlm sbln lbh g2 la...tp sjk tinggal ni,naik blk!haha...

Unknown said...

knp tinggal?
tp bestla kalo kite dsiplin diri..mcm jge ksihatan jugk kn

kay_are said...

bawah tu memang agak terase r.. xde sampai kne tiup angin k.. =P ape pun memang ade gak yang cakap herbalife ni berkesan.. kne try gak r ni kot..

Unknown said...

kalau ade minta, ade dsplin, ade duit..try la=)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
gua suka bersenam saja..
ran ada cumpa conan

Unknown said...

wslm

hahaha

conan byk

tpi tk kenan dek hati

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers