CORETAN TERBARU NADH

Akhirnya aku posting!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Alhamdulillah. Jadi orang negeri sembilan, marilah tolong aku angkut barang. Tapi tak tahu lagi area mana dicampakkan. Negeri sembilan kira jiran aku. Tetap jauh dari keluarga yang membuatkan aku sedih. Memang aku patut bersyukur, kawan aku dapat Sabah Sarawak. Apapun kita dapat, ke manapun kita pergi, tugas kita sama. Itu yang penting kan? Hwaiting!

18 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Dont worry, kat N.Sembilan ni boleh jumpa kawan baru nanti, namanya Abil Fikri Ahmad..hahaha

MalizaMah said...

Wow negeri sembilN.... Leeza kekal di kl.

Anonymous said...

tahniah kak btl2 senior sy rmi yg pi sabah sarawak...kak ngajar sub ap yer?

Shila said...

negeri sembilan dgn tmpt ko, kira bukan dekat ke..? sekali kene kt nilai je ke..

haha.. gudluck..!

Dikbee said...

tahniah iffah.... :)

Unknown said...

takpelah. senang balik raya :D

Unknown said...

Alhamdulillah... semoga bakal imam ko pun dapat org nogoie jugak kot eh.. hahahha tahniah IPAH.. mcm aku kata bersyukurla.. jan sedey2 sgt.. ko nak gi kerja, jadi pendidik bukan nak gi berperang, mcm askar ok ~ bila lagi nak berdikari hidup sendiri... inila masa nak jadi INDEPENDENT PERSON ekekekek kbai >..<

aDisH.sHidA said...

ckp nogori la lepas nie ye cikgu ipah...

Unknown said...

Tahniah pah!! Jangan lupe aku plak nanti. Selalu rindu aku! WAJB! :p

Kira Sakura said...

alhamdulilah tak kena seberang laut lagi. akak dgar ramai yg kena posting sabah sarawak.

Anonymous said...

tahniah Iffah!..W.A.R.I.S..!

-che`leen-

Udin said...

Alhamdulilah. Tahniah!!! Takpa janji dlm semenanjung jugak. Ramai member masa sekolah dulu yg kena posting dkt sabah & sarawak sampai sekarang. Dah nak dekat 3 tahun rasanya. Hehe.

Unknown said...

Alhamdulillah...mana tau entah2 jodoh pun dengan orang nogori..kan??heheh

LM said...

Tahniah iffah.. Lg susah la nk jmp pasni

Salim Harmanain said...

congrats kak pah :P

Nong Andy said...

Tahniah weh...

Aku tumpang gembira utk ko..

Sila garang2 dgn bakal murid ko hahahaha...
gurau je...

Aimacomel said...

tahniah iffah, selamat & terus jadi cikgu yg comel ye =)

kay_are said...

posting akhirnye.. tahniah!! =)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers