CORETAN TERBARU NADH

Ombak Rindu

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku suka lagu ni. Kalau nak tahu cerpen Setelah Aku Terima Nikahmu satu dan dua aku dengar lagu ni sebagai pemangkin semangat nak menaip. Ya sangat susah nak menulis dengan jiwa. Terima kasih yang membaca T_T

16 comments:

Martika Diyana said...

Assalammualaikum...

semalam ade sorang kawan yang baru lepas gaduh ngan bf die. Die cakap mcm berseloroh la "aku rase nak kne carik orang yang Pekak+Bisu+Buta la buat suami"

tup tup, harini ternampak perkataan yang sama.. hehe... terus like :)

kalau nak jejak balik, singgah la
martikadiyana.blogspot.com :)

Eza Boom Boom said...

cerpen iffah aku terima nikahmu mu best!! Hihi, hati Eza makin berbunga-bunga bila iffah sambung lagi cerita tu part 2. Best! :)

melodi lagu ombak rindu, memang melankolik. :D

kiera'sakura said...

sebenarnye salah satu yg buat akak mcm makin rajin buat cerpen bila baca cerpen kt blog iffah ngn pakcik tue..

-yg nie bkn beli jiwa- hihihihi :D

Lea Isnawi said...

belum sempat bace lagi cerpen ipah tu
nanti nak terjah

sea_lavender said...

cik iffah sme post ombak rindu versi Islamik sye.. hehe =D skg da ade gambar n lirik~~ sebak ='(

Paris Lipton said...

ramai puji cerpen die...nak skodeng lahhh jap tgh fresh ni

Kalamhati said...

suka gak!!=)

Nong Andy said...

lambatnya loading laju ni :(

ke broadbandku mogok lagi :(

QasehSuci said...

Ya allah...bila di tukar lirik terus air mata Qaseh mengalir sbb lirik tu...

Camana lah leh nangis sbb wktu dgr yg original x nangis pun...

EZAD AMIR said...

oh ni la rhsia nya ko mnulis cerpen...
leh try ni...ekekekek....

lieynanilaz said...

i like too!!

mas saari said...

suka jugak lagu ombak rindu tu..

aimie amalina said...

same2 kasih :)
hihihihi...

Ruby Mahabbah Fillah said...

like it dear :)

shera haifa said...

lagu tu best..

fRaMe+LenSeS said...

cambest je? :D

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers