CORETAN TERBARU NADH

69 dah!

Apa yang 69 tu?


Aku teruja.


Sebab follower dah bertambah walaupun sedikit demi sedikit.


Atleast dari tahun lepas TOP 5 je ada.


Terima kasih bagi yang follow.


Terima kasih jika ada yang baca entry aku ni.


Blog ni tak best pun. 


Insyaallah aku tulis selagi ada daya.


Korang pun bukan nak sangat baca puisi.


Aku tahu tu.


Tapi aku menulis bukan kerna nama.


Aku suka menulis.


Walaupun tak best di mata orang.


Aku suka berkongsi.


Aku suka mengarang cerita walaupun tak best.


Aku suka berpantun sekadar suka-suka.


Aku suka kongsi berita sebab dalam dunia blog ni baru aku tahu macam-macam berita.


Aku suka join contest walaupun aku tak bertuah langsung setakat ni.


Aku suka main teka-teki.


Aku suka masak. Selalu tengok mat gebu punya resepi. Mantop! Salute sebab dia pandai masak dan suka share apa yang dia tahu. 


Aku suka join segmen Abang Ben badan ketak-ketak sebab ramai orang datang sebab pengaruh dia. 


Last but not list, TQVM all. Aku hargai walaupun trafik or nuffnang tak bertambah.


I love to read and write.





Post by,
Miss Ran

3 comments:

najwa napatah said...

chaiyokk miss ran
peace:)

najwa napatah said...

chaiyokk miss ran

peace:)

Miss Ran said...

thanz cik najwa..hargai sgt!

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers